El yapimi 1956 custom Triumph projesi

Aman Ya Rabbii bunlar nasıl temiz işçiliktir böyle hemde günümüz makinalarını kullanmadan.
üstad saygıyla şapka çıkartıyor paylaşımların devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

eray_uluyazı, dikkat ettigine sevindim.. yapdigim hersey primitiv aletlerle serbest el.. bu sekilde urune kisiselik kazandirmayi daha uygun goruyorum.. tabiki bu proje bittiginde daha iyi belli olucak.. tesekurler

konu açılalı 1 sene olmuş ama ben daha yeni görüyorum ve açıkçası hayran kaldım.elinize,emeğinize sağlık.atölyenizede 41 kere maşallah yok yok yani :)

vallahi kıskanıyorum!!!! harikasınız! diyecek söz bulamıyorum!
umarım ilhamınızı kaybetmezsiniz, başarılarınızın devamını dilerim!
gözümüz üzerinizde, takipteyiz :thumleft:

konu açılalı 1 sene olmuş ama ben daha yeni görüyorum ve açıkçası hayran kaldım.elinize,emeğinize sağlık.atölyenizede 41 kere maşallah yok yok yani :)

vallahi kıskanıyorum!!!! harikasınız! diyecek söz bulamıyorum!
umarım ilhamınızı kaybetmezsiniz, başarılarınızın devamını dilerim!
gözümüz üzerinizde, takipteyiz :thumleft:

ozrace, glock tesekur ederim...

.
.

bu haftasonu selenin baglantilari ile mesguldum, alt yay tasiycilarini tornada pirincden yapdim, umarim begenirsiniz..

2vxkkk1.jpg

2wqfrzo.jpg

bu haftasonu selenin baglantilari ile mesguldum, alt yay tasiycilarini tornada pirincden yapdim, umarim begenirsiniz..

Hayır hic begenmedik , :)

Sen buna iscilikmi diyorsun simdi hic hata bile yok, iscilik dedigin hatali olur.
Sen git orda robot gibi imalat yap sonra buraya koy. :mrgreen:

Alpcm turning machine master oldun gerçekten,kıskanıyorum seni :) bekle bu sene beraber gazlıcaz salt flats de,kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.

Alpcm turning machine master oldun gerçekten,kıskanıyorum seni :) bekle bu sene beraber gazlıcaz salt flats de,kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.

sagol derya,,
.
.

baska bir yerde bu yay tasiyicilarinin ne sekilde saseye baglanacagini sordular, bende tum birimlerin bitmis halinde resimlerini cekdim.

bir onceki yorumumum resminde parcalar mokap halinde idiler.
asagidaki resimde saseye sabitlenmis haldeler. Kaynak gorunmemekde cunku celik yakanin altinda gizlenmisdir.

Pirinc spacer ana pime gecmedir, pim saseye kaynatilmisdir, pirincin ezilmemesi icinde yayin oturacagi ikinci bir celik spacer yapdim. Yay bu celik spacer'a gecer ve sabitlenir.

33m4niw.jpg

27yo66d.jpg

celik spacer pimin ilk katina oturur, gerekirse icden dis acilip yada kilit pimi ile ana pime sabitlenir.

20gjhxz.jpg

resimde olmayan tek parca deri contadir, bu conta pirinc spacer ile sase arasinda boyanin cizilmemesi icin kullanilacak.

vay arkadaş sen bize amerikalardan burda kafayı yedirteceksin değil mi :sunny:
orada yapıp zevkle bineceksin bizide burada ağızımızın suları akarak ekranlara kilitlenmiş vaziyette bulacaklar :santa:
ondan sonra uğraş dur yok psikolojik destekmiş yok sinir ilaçlarıymış :p
bize de yazık yahu :queen:

vay arkadaş sen bize amerikalardan burda kafayı yedirteceksin değil mi :sunny:
orada yapıp zevkle bineceksin bizide burada ağızımızın suları akarak ekranlara kilitlenmiş vaziyette bulacaklar :santa:
ondan sonra uğraş dur yok psikolojik destekmiş yok sinir ilaçlarıymış :p
bize de yazık yahu :queen:

sevgili eray_uluyazı, bu bir musteri projesi, malesef motor bana ait degil, biter bitmez teslim edecegim..

sele bağlantı aparatı 7 parçadan oluşuyor, sanırım bu herşeyi açıklıyor :) eline sağlık tekrardan.

Pirinc spacer ana pime gecmedir, pim saseye kaynatilmisdir, pirincin ezilmemesi icinde yayin oturacagi ikinci bir celik spacer yapdim. Yay bu celik spacer'a gecer ve sabitlenir.

İlk paylaştığınız resimlerde prinç malzemeyi görünce yayın hareketinden kolay deforme olur diye bir uyarı yapmak istemiştim, sonra dur bakalım vardır bir hikmeti, bağlantı şekli ortaya çıkınca yorum yaparım diye düşünmüştüm. İyi kide öyle düşünmüşüm. Sele mevcut mu? Bir de üzerinde görseydik hazırsa. Merakla izliyoruz.

sarıdan yapılan malzemeler güzel olmuş ALP..zaten projeler güzeldi. Sarı pirinç demek burda :)

tesekurler arkadaslar,

sarıdan yapılan malzemeler güzel olmuş ALP..zaten projeler güzeldi. Sarı pirinç demek burda :)

Bora, tercume icin sagol, genelde biliyorsun sozlukdan bakip neyse turkce karsiligi, yaziyorum..
Gelmen iyi olmus dimi? gordum projelerini, burdada cok begenilmis..
.
.

Son uc gundur bende debriyas kolunun yapimi ile ugrasdim, henuz bitmedi ama sekli ortay cikdi sayilir.
Duz celik levhadan yapdim, ve seklini el torpusu/egesi ile verdim, hic bir sofistike makina/arac/gerec kullanilmamisdir.

9u4v9t.jpg

1118kr5.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum nisan başı bir Amerika planım var
eğer bitireceksen
hatta bana bir tur binme şansı vereceksen geleceğim oraya haa
valla billa köşeye kadar gidip gelecem gaz basmayacam

Dostum nisan başı bir Amerika planım var
eğer bitireceksen
hatta bana bir tur binme şansı vereceksen geleceğim oraya haa
valla billa köşeye kadar gidip gelecem gaz basmayacam

nisana bitmez.. ama bana gelebilirsin elbette.. eyaletler avrupa kitasindan buyuk :) nereye gidiyorsunki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar