Vay beee..Konuyu ben açmıştım. Motorun sahibini bulduk iyi mi![]()
Bu konu patlar...:cat:
Ama helal olsun güzel işçilik, görüntü on numara. :thumleft:
Hayırlı satışlar. :bestmt:
Evet arkadaşlar resimde ki motorun sahibi benim ve forumdaki olumlu olumsuz bütün eleştiriler için hepinize öncelikle teşekkür ederim. Bu motorun yapımı benim tam 3 yılımı aldı. Neden bu kadar uzun sürdü biliyormusunuz? Öncelikle hayatınızda her ne alıyorsanız alın veya her ne yaptırıyorsanız yaptırın parayı peşin vermeyin. Ben verdim. Parayı peşin verdim ve paramın ve motorumun kölesi oldum. Böylece 3 yılıma mal oldu. Yapan ustanın reklamını yapmayı çok isterdim ama yapmayacağım çünkü parasını ödediğim halde işi yarım bıraktı ve tamamen kendim başka bir ustayla tamamlamak zorunda kaldım. Böylesi iyi de oldu bence. Gelelim sizin yorumlarınıza haklı olduğunuz bariz konu 250cc için bu kadar masraf yapılırmı sorusu. Evet arkadaşlar iki teker bir tutku her zaman daha fazlasını istiyor insan bende isterim ama kendim uç noktalarda yaşadığım için kendimi 32 yaşımdan sonra dizginlemeyi ve hız tutkumu köreltmeyi öğrendim. 250cc lik bir motora zaten aktarma parçası eklendi ve 500cc torkunu hissettiriyor, hız da sevmediğim için, benim adıma çok ideal bir motor oldu. Ayrıca şasi müsait olduğundan istenildiği taktirde EN 500 motor konulup yine aktarmayla birlikte 1000cc performansı elde edilebilir...
250cc lik bir motora zaten aktarma parçası eklendi ve 500cc torkunu hissettiriyor, hız da sevmediğim için, benim adıma çok ideal bir motor oldu. Ayrıca şasi müsait olduğundan istenildiği taktirde EN 500 motor konulup yine aktarmayla birlikte 1000cc performansı elde edilebilir...
[/COLOR]
Boşver şimdi bu motoru satmayı ve 30 bin lirayı, sen bana bu bahsettiğin parçanın patentini sat ben sana 50 bin peşin vereyim :mrgreen:
Evet arkadaşlar resimde ki motorun sahibi benim ve forumdaki olumlu olumsuz bütün eleştiriler için hepinize öncelikle teşekkür ederim. Bu motorun yapımı benim tam 3 yılımı aldı. Neden bu kadar uzun sürdü biliyormusunuz? Öncelikle hayatınızda her ne alıyorsanız alın veya her ne yaptırıyorsanız yaptırın parayı peşin vermeyin. Ben verdim. Parayı peşin verdim ve paramın ve motorumun kölesi oldum. Böylece 3 yılıma mal oldu. Yapan ustanın reklamını yapmayı çok isterdim ama yapmayacağım çünkü parasını ödediğim halde işi yarım bıraktı ve tamamen kendim başka bir ustayla tamamlamak zorunda kaldım. Böylesi iyi de oldu bence. Gelelim sizin yorumlarınıza haklı olduğunuz bariz konu 250cc için bu kadar masraf yapılırmı sorusu. Evet arkadaşlar iki teker bir tutku her zaman daha fazlasını istiyor insan bende isterim ama kendim uç noktalarda yaşadığım için kendimi 32 yaşımdan sonra dizginlemeyi ve hız tutkumu köreltmeyi öğrendim. 250cc lik bir motora zaten aktarma parçası eklendi ve 500cc torkunu hissettiriyor, hız da sevmediğim için, benim adıma çok ideal bir motor oldu. Ayrıca şasi müsait olduğundan istenildiği taktirde EN 500 motor konulup yine aktarmayla birlikte 1000cc performansı elde edilebilir... Son derece keyifli bir sürüşü var koltuğu çok rahat ve sürekli yaylanması sürüşe ayrı bir keyif katıyor. Muayene esnasında acaba şasi ve tekerden dolayı problem çıkartacaklarmı diye kafamda onlarca sorun vardı ama hiç biri olmadı sadece çamurluğun iç kısmına yerleştirilmiş led sinyaller muayene esnasında sorun çıkarttı ve ertesi güne sinyalleri değiştirip geldim ve sorunsuz muayeneden geçti. Harley alıp bu kadar dikkat çeken bir motorcu daha hiç görmedim. Yolda giderken herkes gözleriyle sizi takip ediyor. Gerek görüntüsü gerek sesiyle ortaya mükemmel birşey çıkarttığımı düşünüyorum kendimce bu da bana yetiyor. Olumsuz yorum ve görüşler her zaman olacaktır hepsine saygı duyuyorum ve duyacağım. Arkadaşlar anlatılacak o kadar çok şey var ki motorla ilgili inanın yazmaya zamanım yetmiyor özür dilerim. Satma nedenim evlendikten sonra eşimle olan motorsiklet anlaşmazlığıdır. Bebek bekliyoruz bu yüzden araba alacağım veya takaslayacağım şimdilik böyle düşünüyorum. Ayrıca 8.000TL verip sıfır regal alıp 10.000TL harcayıp bu motordan yaptırabilen arkadaşa buradan sesleniyorum bana 10 tane yaptırsın parasını peşin vereceğim....