YBR mi dediniz..? Tunning45

Bence de hiç hoş olmamışlar. Fakat gençler enerjilerini bir yere yönlendirecekler işte . Kısıtlı imkanlarla da bu kadar oluyor.
En azından sürüş güvenliğini etkileyecek oynamalar yapmasalarmış vede ayna ve kask gibi ekipmanlarıda tam olsaymış biraz daha saygı gösterebilirmişim.

siyah jantlı motora beyaz kalın lastik şeridi yapan arkadaşlara sesleniyorum.yazık etmeyin nolur !!!

sırf böyle acaip acaip süs yada modifiye diye nitelendirilen bütüne bakıldı mı hiç bişi ifade etmeyen şeyler yüzünden ybr ve cbf almaya korkar oldum

Emek var tabi ama orjinali her zaman daha güzel olmuştur bana göre.

Vay arkadas ben tek ayna ile zor kullanıyorum aynasız nasil kullabiliyorsunuz bu aletleri ölmeden valla helal olsun :S

Türkçe konuşalım öncelikle.Motoruda sanırım drag yarışlarında kullanıyorsunuz sadece,aynalar olmadığına göre başka bir seçenek kalmıyor.

sanane benim kendi vidiomdan ?sanane benim türkcemden sanane benim resimlerimden modifiye anlayısımdan ? kardeş burası toplu paylaşım sitesi sana düşünceni soran olmadı ya beğenirsin yada susarsın 2+2 daha 4 eder ;)

savaş davulları çalmaya başlayınca,apaçi otu çekip kafa kıyaklaşınca,kendini kutsal klan desenleriyle boyar,kafayada bir tüy:) olay tamamdır..aynı şeyi aralarında kutsal bir bağ olan at larınada (düldül-karakaçanlarına) yaparlar...kına vururlar,boyarlar,kulaklarını keserler,kuyruklarını keserler,hayvanların şekillerini bir halde değiştirirler...;)

galiba bu arkadaşlar öyle bir psikolojik hal içerisindelerki kendi aralarında yapacakları yarış,kapışma,hava atma (apaçi savaşı)olayına kendilerini çok kaptırmışlar,ybr lerinin kulaklarını kuyruklarını kesip kutsal klan desenleriyle süsleyip bezemişler :) kafalarda kıyakki apaçilerin başlarına taktığı tüyleri (kask)felan atlamışlar olayı :) merak ettim olaya başlamadan ateş dansı felan yapıyorlarmı acebaa :)

birde link var buyrun yorum size kalmış.....
http://www.youtube.com/watch?v=fINigo_AAS0

sanane ki benim vidiomdan ? seni neden ilgilendirsin ki bu olan biten ? sana fikrini soran yorum isteyen oldumu ? neden ortamı geriyosun ? gereksiz kelimeler tüketiyosun ? amacın ne ? kimsin ki sen ? toplu paylasım sitesi burası. bende paylasımımı yaptmı admin sakınca görmedi silmedi. sana fikrini soran olmadı kardeşşşş...

www.motosiklet.net saygılar

F54

ilk sayfadaki ilk resimdeki ön çamurluk güzel olmuş...(yeşil olan)

Buda ybr nin Son hali.

Manisa Modifiyeli ybr 45 ec 941

376301_2323431051964_1435248669_32136379_1332956700_n.jpg

379563_2527864442671_1435248669_32230016_904965125_n.jpg

408874_2527866042711_1435248669_32230018_111712174_n.jpg

www.motosiklet.net saygıLarımı sunarım <3

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanane benim kendi vidiomdan ?sanane benim türkcemden sanane benim resimlerimden modifiye anlayısımdan ? kardeş burası toplu paylaşım sitesi sana düşünceni soran olmadı ya beğenirsin yada susarsın 2+2 daha 4 eder ;)

Kimsenin düşüncesini fikrini zikrini önemsemiyorsan NEDENNN PAYLAŞIRSINIZ boyle saçmalıkları boyle edepli-saygın ortamlarda ozaman...Amacın onaylanıp,aferin almak,pohpohlanmak,alkışşşş almak değildi sanırsam...

Benden sana KOCAMANN YILDIZLI AFFFERİNN....devam et koçum,Nede olsa bize ne :)
.....

Vidion al senin olsun be :cherry: Senin nasıl paylaşma özgürlüğün varsa benimde yorum yapma hakkım var.Ki çokta önemli değil zaten böyle rezil olmuş motorlar için fazla yorum yapmaya değmez,güzelim motorlar heba olmuş sizin gibi apaçilerin elinde.Ahmet arkadaşımız gibi bendende sana yıldızlı aferin koç,devam :)

Bu fotoğrafları burda paylaşıyorsan sadece övgü mü bekliyosun.Övgü bekliyosan yanlış yerdesin.Ne güzel memleket,övülünce mis,eleştiri gelince olumsuz yorum gelince sanane :) Forumu kirleten bi topic olmuş fazla tartışmaya gerek yok sana kolay gele

Son düzenleme:

F54

nuri bu ybr nin depolar sanırım pasta cila lı bende bu yaz yaptıracağım yapacak adam buldum hemde beleş yapacak bende derin çizikler yok fakat silme ile oluşan bez izleri mevcut eğer bunlarda pasta cila yoksa nasıl parlatıldı bunlar?
artı ön çamurluk güzel yapıştırmayı nerden temin ederiz nasıl yapıştırırız bende 19 lu yaşlarda olsam bende böyle kendimce karizma bi motor yapardım ama malesef yaş ilerlediği için bilinç motorcu gibi takılmak şart aslında benim de kanım kaynıyor bende ybr ile böyle takılmak isterim..
ama egsozu değiştirmem yakıt fazla olmasın diye..
geri kalan bence güzel sen kimseye bakma hayat senin istediğin gibi yaşa ve eleştirilere karşı da açık ol benden demesi...

saoLasın abii. ben sık sık cila atarım motora onun parlatma etkisi çok var. ayrıca ön camurluktaki yapıskan hella flush tur reklamcılardan temin edebilirsin. egzoz' a gelincede pek fazla yakıt arttırmıyor. ama gidişte biraz performans artıyor abi. çok teşekkürler abi saygılar

F54

nuri abisi bu cila yı kendi mi atıyorsun ve marka adı link varsa veririmisin?
ayrıca o yapıştırma tek parça mı yoksa iki parça mı?
çamurluğu söküp yapıştırıldığı belli birde yapıştırırken olduğu gibi bütün yapıştırılıp altını falçata veya maket bıçağı ile mi kesiliyor...

nuri abisi bu cila yı kendi mi atıyorsun ve marka adı link varsa veririmisin?
ayrıca o yapıştırma tek parça mı yoksa iki parça mı?
çamurluğu söküp yapıştırıldığı belli birde yapıştırırken olduğu gibi bütün yapıştırılıp altını falçata veya maket bıçağı ile mi kesiliyor...

abii herhangi bir aksesuarcıdan bildiğin bi cilayı al motorun parlatmak istediğin yerine pamukla sür kurumasını bekle ve daha sonra temiz kuru pamukla sil sonra temiz bi bezLe sil. o yapıstırma senin nasıl istediğine bağlı abi fön makinalarıyla yapıstırılıyo maket bıcağı makas vs kullanarak yapılıyor. zaten reklamcı kendisi yapar abi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çamurluğa sürülen cilayı anladım. peki aynaları sökecek kadar uçabilmek için kafayı neyle cilalıyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar