montun ybr si falan olmaz beğeniyorsan al giy bende ybr nin üstünde dainese giyiyordummrb arkadaslar nasılsınız? arkadaslar dainese deri mont almak istiyorum.sizce ybr de ne gerek var o kadar pahalı monta, diye bi düşünce olabilirmi? beğenıyorum almak ıstıyorum ama açıkcası bu düşünce engellıyo beni....
montun ybr si falan olmaz beğeniyorsan al giy bende ybr nin üstünde dainese giyiyordum
iyi akşamlar.. profilde ki motosiklet sizin mi... xenon var sanırım..memnunmusunuz..iyi akşamlar
iyi akşamlar.. profilde ki motosiklet sizin mi... xenon var sanırım..memnunmusunuz..
ucuz motordan düşünce canın daha az mı acıyor ya da ucuz motordan düşen yaralanmıyor mu? sorduqun soru çok saçma sen bence kafanın deqeri kadar kask vücudunun deqeri kadar mont al..kendine neyi layık qörüyorsan yani..mrb arkadaslar nasılsınız? arkadaslar dainese deri mont almak istiyorum.sizce ybr de ne gerek var o kadar pahalı monta, diye bi düşünce olabilirmi? beğenıyorum almak ıstıyorum ama açıkcası bu düşünce engellıyo beni....
evet abi girmiyordum.evet aynen öyle yapıldı.bide farın içi siyaha boyandı.mercek zaten dağıtım işini gördüğü için.fotograf nasıl yuklenıyordu?
ucuz motordan düşünce canın daha az mı acıyor ya da ucuz motordan düşen yaralanmıyor mu? sorduqun soru çok saçma sen bence kafanın deqeri kadar kask vücudunun deqeri kadar mont al..kendine neyi layık qörüyorsan yani..
madem bilqili bir insansın o zaman yazdıqını bir daha oku sana da saçma ve qereksiz bir soru olduqu qelecek..! dersen ki arkadaşlar ybrye biniyorum şu model dainese mont almak istiyorum pahalı mıdır çok qerekli midir ya da onun fiyatına şu şu şu özelliklerde başka tavsiye edebileceqiniz marka mont var mıdır? bu daha iyi fikir sahibi olmanı saqlardı..sen şimdi saçma falan diye konusma bi kere bende motor konusunda bilgili bi insanım benımkı sadece fikir almak açısından bi soruydu
madem bilqili bir insansın o zaman yazdıqını bir daha oku sana da saçma ve qereksiz bir soru olduqu qelecek..! dersen ki arkadaşlar ybrye biniyorum şu model dainese mont almak istiyorum pahalı mıdır çok qerekli midir ya da onun fiyatına şu şu şu özelliklerde başka tavsiye edebileceqiniz marka mont var mıdır? bu daha iyi fikir sahibi olmanı saqlardı..