Banka Tavsiyesi

Konudanda anlaşılacagı üzere banka tavsiyesi.

uzun süredir bir bankayla çalışmıyorum. aslında hepsi bi şekilde vatandaşı soyuyor.

konuyu özetleyecek olursak bizi en az soyanı bulalım.

hesap işletim ücreti almayacak.( otomatik ödeme talimatıda verecegim.)
kredi kartındanda yıllık aidat almayacak
internetten yapılan (farklı şube yada farklı banka)eftlerden de ya almayacak yada minimum seviyede olacak.

konu budur. tavsiyenize göre önümüzdeki hafta hesap açtıracagım.

öğrenciyim iş'te üniversiteli hesabım ve kredi kartım var işletim ücreti ödemiyorum. Vakıfbank kredi kartı var ek kart, onda da ödemiyorum. Bir de halkbank burs hesabım var onda da ödemiyorum. Ödeyeceksem zaten kapatır giderim çok da lazım değiller :p

Ha finansbank da işletim almıyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama...

Son düzenleme:
öğrenciyim iş'te üniversiteli hesabım ve kredi kartım var işletim ücreti ödemiyorum. Vakıfbank kredi kartı var ek kart, onda da ödemiyorum. Bir de halkbank burs hesabım var onda da ödemiyorum. Ödeyeceksem zaten kapatır giderim çok da lazım değiller :p

Ha finansbank da işletim almıyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama...

ögrencilik dönemim biteli çok oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sezer bey slm

Eğer maaş hesabındaki bankadan kredi kartı çıkartırsanız büyük ihtimalle aidat vs ödemezsiniz. Bunlar haricinde bende çok merak ediyorum hangi kart daha avantajlı

herhangi bir bankadan hesap açtırıp, aidat ödeme konusunda itiraz ederseniz, hemen işin rengi değişiyor.bi şekilde aidat ödemesini iptal ediyorlar.ama telefonda sert konuşmalı biraz.- "ödemiycem aidat maidat , zaten sözleşmede geçmiyor uleynnnn"...gibi :mrgreen: (devlet bankaları hariç)

kimi bankalar 2-3 otomatik ödeme talimatı verdiğinizde almıyolar bahsettiğiniz kesintileri...ya da bankadan maaş alıyosanız orayla iletişime geçebilirsiniz...

garanti bankasıyla işiniz olmasın hangi bankayı meth ederseniz meth edin maaşımı ordan alıyorum soyup soğana çeviriyorlar bir şeytmedikleri kaldı

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
7 yıldır çalışma hayatı, ev geçimi derdindeydim ve hiç bir bankanın bankamatık kartını dahı kullanmadım(askerlik hariç)....
mümkünse hiç bir bankayla çalışmayın kardeşim...
ben de çalışmıyordum ama büyük motor almak için kredi çekmek zorunda kaldım...malum borçlanmadan mal sahibi olamıyoruz....
finans bankdan cektım.... 1 hafta içinde kredi kartı gönderdiler.... 2 hafta cebımde gezdırdım hiç kullanmadım ve iptal ettirdim....
şuan sadece finansın nakit kartı var...param onda duruyor....kredi ödeme günümde hesabımdan düşüyorlar....
kredi borcum bitince (34 ay kaldı :sunny::cherry:) bunu da kapattırırım....

7 yıldır çalışma hayatı, ev geçimi derdindeydim ve hiç bir bankanın bankamatık kartını dahı kullanmadım(askerlik hariç)....
ben de çalışmıyordum ama büyük motor almak için kredi çekmek zorunda kaldım...malum borçlanmadan mal sahibi olamıyoruz....
finans bankdan cektım.... 1 hafta içinde kredi kartı gönderdiler.... 2 hafta cebımde gezdırdım hiç kullanmadım ve iptal ettirdim....
şuan sadece finansın nakit kartı var...param onda duruyor....kredi ödeme günümde hesabımdan düşüyorlar....
En güzelini yapıyorsunuz. :) Öğrenci olup da ailesinin haberi olmadan kredi kartı borcu olan arkadaşım var. :) Banka insanları rahat harcamaya itiyor biraz.Ama bankaları suçlamıyorum asla.Onlar peşin peşin söylüyor herşeyi.Sanki kredi kartıyla alınca başkası ödeyecek,ya da ödenmeyecek gibi alışvşeriş yapmanın anlamı yok. :) 1 adet kredi kartım var.Genelde + para bulunduruyorum.Limiti 300 lira.İnternetten alışveriş ve ufak çaplı alışverişlerimde kullanıyorum.Bir hesabım daha var başka bankadan.Onu da ilerde de kullanmak için açtım.Elimde bulunan paraları da biriktirirken oraya atıyorum.3-5 kuruş birikiyor. :) Ben banka olarak Teb öneririm.(Bir çıkarım,ortaklığım,komisyonculuğum yoktur.)

garanti bankasıyla işiniz olmasın hangi bankayı meth ederseniz meth edin maaşımı ordan alıyorum soyup soğana çeviriyorlar bir şeytmedikleri kaldı
aynen hocam. garanti mi iki kere düşün. otomatik ödeme talimatı vermiştim. 1 fatura hesapta para olmadığı için ödenmedi diye otomatik ödemeyi saymayıp yine kestiler hesap işletim ücretini. naapıp edip alıyorlar yani.

az kalmış hocam. 34 ay nedirki. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kuveyt türk

ziraat bankası... dediklerin aynen var. çook cüzzi miktarlarda internet bankacılığı eft tutarı alıyor. sanırım fatura öderken para kesmiyor, ben faturaları internetten yatırıyorum. hesap işletim ücreti yok(eğer otm. öd. talimatı verirsen)
ayrıca devlet bankası, yan yatmaz çamura batmaz.

üstad ne aldın, motor bilgilerin görünmüyor..34 ay allah sabır versin...benim taksit fobim var ev kredisi ödediğim için:))

şekerbank da düşünülebilir...

Aklı başında insanın en enayisi ve keko olanı cebinde parası olmadan krediyle şunla bunla birşeyler almaya çalışanlardır.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
üstad ne aldın, motor bilgilerin görünmüyor..34 ay allah sabır versin...benim taksit fobim var ev kredisi ödediğim için:))

şekerbank da düşünülebilir...

çok da fazla bir para cekmedim.... 5,5.... (ayda 200 tl) oda dokanmaz...
2 de bende var.... 2 ay daha bekleyıp 10 bine tamamlayıp naked bi motor alacagım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kimse yazmamış,şaşırdım.Kardeş en yakın PTT şubesine git PTT Bank'ın hesap açma şartlarını ve nasıl çalıştıklarını öğren sonra da bana bol bol dua et bir zahmet:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar