3 - 10 aralık rakı balık haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
banada 250 milyon dolarlık taşınmaz ve marka gücü bahşetseydi senin gibi Allaha full+full yönelirdim agam...:queen:
Mevlam bana nasip ettiğin bu servet için sana hamdolsun diye sözünden kitabından çıkmazdım...:king:

daha mı yoldan çıkardın acep :)

hem sana verdiği bir "gözü" o servetle satın alabilir misin?
sirseri seni...

daha mı yoldan çıkardın acep :)

hem sana verdiği bir "gözü" o servetle satın alabilir misin?
sirseri seni...

Kimileri paraya tapar ganga...Halis aga da sende bende paranın iti köpeği olmayız belki ama varlığı bir dert...yokluğu yara...kefenin cebi yok tamam ama huzur parada kimse kendini kandırmasın...

Motosikleti
kimi parada arar huzuru (ayucan)
kimi şişenin dibinde (dude)
kimi kalamışta (coq emmi)

yani motorü sattın huzur parada demeye başladın, bilsem hayrına bi pisiklet alırdım sana :p

tamam parasız huzur olmaz, ama parayla orantılı değildir
iç huzuru bambaşka birşeydir
arada beyoğluna değil sultanahmete kır gidonu

COQ

Motosiklet Eğitmeni
394314_10150468619114805_675799804_8473499_1832731208_n.jpg

balığı severim rakıyı hiç içmem.... fırlama zamanımızda 1 keresinde boğma rakı içmişimdir sonrası harama el sürmedim

Balık+salata+cola en iyisi:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
banada 250 milyon dolarlık taşınmaz ve marka gücü bahşetseydi senin gibi Allaha full+full yönelirdim agam...:queen:

Mevlam bana nasip ettiğin bu servet için sana hamdolsun diye sözünden kitabından çıkmazdım...:king:
Bana diyorsan daha oncede soyledim ben sirket sahibi degilim bende senin gibi maasla calisiyorum ama sen anlamak istemiyorsun ne diyeyim sana istedigin gibi dusun serbest ama imanla paranin kimde odugu beli olmazmis

Motosikleti
Bana diyorsan daha oncede soyledim ben sirket sahibi degilim bende senin gibi maasla calisiyorum ama sen anlamak istemiyorsun ne diyeyim sana istedigin gibi dusun serbest ama imanla paranin kimde odugu beli olmazmis
paranın kimde olduğunu bilmiyorum
ama metede olmadığını biliyorum abi
ekseri sermayeyi göbeğe yatırıyor dombili :p

Evladlarımızdan daha büyük servet var mı abey...ben şakasına takılırım sana...

paranın kimde olduğunu bilmiyorum
ama metede olmadığını biliyorum abi
ekseri sermayeyi göbeğe yatırıyor dombili :p

para yok huzur yok ganga...mesela sen hepimizden zenginsin...neden devlet mamurusun çünkü...:p

Motosikleti
Tracer 7
Gölge etmeyin yeter...günahlarımızın bedelini biz öderiz

Gölge etmeyin yeter...günahlarımızın bedelini biz öderiz

bunu bir doktor dese zararlıdır dese gıkınız çıkmaz ama din konusu olunca hepiniz aslan kesiliyorsunuz...korkmayın bu kadar manevi gerçeklerden...bedel öderim diyosun ama içkiye bağlı hastalıklar nüksedince de sevdiklerin mağdur oluyor...sorumlulukların yok mu...içkiyi masum bişeymiş gibi göstermeyin..veya hobiymiş ya da başka kötü alışkanlığım yok sadece bu var deyip mazeretlerin arkasına sığınmayın...bence içki içenler kendi içyalnızlıklarına ortak edecek birşeyler arıyor..bazı boşlukları kapatıyor...bir zaafiyetdir..sağlıklı bir hayatın içinde içkinin az da olsa yeri yoktur....çoğunuz sigarada içiyorsunuz muhtemelen...kimseye zararım yok deme bedenine zulmetme...Allah sakının doktor zararlıdır diyorsa toplumda hoşgörmüyorsa kararında bile olsa demek ki bi halt var ki tasvip edilmlyor...evinde her akşam 1 duble rakı içenle sırf sarhoş olup dertlerden uzaklaşmak için kendini içkiye vurmak aynı şey değil belki ama yinede kötü her zaman kötüdür...içkili iken arac kullanıp katil olmayacağını nerden bileyim ki...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynen
İçen içmeyene , içmeyen de içene karışmamalı...

Her koyun kendi bacağından asılır.
Osmanli zamaninda bir beldede bir Allah dostu yasarmis.
Bu zati herkes çok sever ve sayarmis.
Yasida oldukça fazla olan bu zat Cami'den eve evden Cami'ye öyle bir yasam sürermis.
...Bir de besledigi ve çok sevdigi 3 tane koyunu varmis.
Mahallede yasayan birde ayyas bir zat varmis.
Bu zat içki içermis, kimsede buna korkusundan bisey diyemezmis.
Ancak haram konusunda hassas olan bu yasli amca nerde görse tatli dille ikaz eder ve vazgeçmesini istermis...
Gel zaman git zaman bu adam artik yasli amcanin sözlerinden usanmis ve onu kadiya sikayet etmis.
Ayyas: bu yasli adam beni sürekli ihtar ediyor artik canim sikilmaya basladi demis.
Bunun üzerine kadi efendi yasli zati çagirarak: "Bak bey amca adama karisamazsin istedigini yapar" demis.
Yasli amca da kötü bir niyetinin olmadigini sadece bu haramdan vazgeçmesini istedigini söylemis.
Kadi efendi bu söz üzerine: "Sana ne bey amca, her koyun kendi bacagindan asilir, ne hali varsa görsün" demis.
Bunun üzerine oldukça üzülen yasli amca evine dönmüs.
Ertesi sabah mahalleli uyandiginda çok kötü bir kokunun mahalleyi sarmis durumda oldugunu görmüsler.
Bir de ne görsünler yasli amca 3 koyunu bacaklarindan asmis.
Kokan koyunlarda bütün mahalleyi berbat bir duruma getirmis.
Bunu duyan kadi efendi hemen amcayi çagirmis ve neden böyle yaptigini sormus.
Yasli adam su cevabi vermis: "Bakin, her koyunu kendi bacagindan astim ama bütün mahalle pisligini çekiyor..."

Osmanli zamaninda bir beldede bir Allah dostu yasarmis.
Bu zati herkes çok sever ve sayarmis.
Yasida oldukça fazla olan bu zat Cami'den eve evden Cami'ye öyle bir yasam sürermis.
...Bir de besledigi ve çok sevdigi 3 tane koyunu varmis.
Mahallede yasayan birde ayyas bir zat varmis.
Bu zat içki içermis, kimsede buna korkusundan bisey diyemezmis.
Ancak haram konusunda hassas olan bu yasli amca nerde görse tatli dille ikaz eder ve vazgeçmesini istermis...
Gel zaman git zaman bu adam artik yasli amcanin sözlerinden usanmis ve onu kadiya sikayet etmis.
Ayyas: bu yasli adam beni sürekli ihtar ediyor artik canim sikilmaya basladi demis.
Bunun üzerine kadi efendi yasli zati çagirarak: "Bak bey amca adama karisamazsin istedigini yapar" demis.
Yasli amca da kötü bir niyetinin olmadigini sadece bu haramdan vazgeçmesini istedigini söylemis.
Kadi efendi bu söz üzerine: "Sana ne bey amca, her koyun kendi bacagindan asilir, ne hali varsa görsün" demis.
Bunun üzerine oldukça üzülen yasli amca evine dönmüs.
Ertesi sabah mahalleli uyandiginda çok kötü bir kokunun mahalleyi sarmis durumda oldugunu görmüsler.
Bir de ne görsünler yasli amca 3 koyunu bacaklarindan asmis.
Kokan koyunlarda bütün mahalleyi berbat bir duruma getirmis.
Bunu duyan kadi efendi hemen amcayi çagirmis ve neden böyle yaptigini sormus.
Yasli adam su cevabi vermis: "Bakin, her koyunu kendi bacagindan astim ama bütün mahalle pisligini çekiyor..."
bu yazdıklarınızın ne konumuzla ne benimle nede "her koyun kendi bacagından asılır" deyiminle ilgisi yok. Konu başlığı rakı balık haftası ve burada kımse çocuk değil kim neyin ne oldugunu bilir. Lütfen bize din dersi vermeye çalısmayın. ;Konuyuda dağıtmayın.
Teşekkür ederim Saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende konu hakımdaki fikrimi yazdım yok yaz dersen o imkansız herkese açık bır konu o yüzden katlancaksıbız çare yok
siz her koyun bacagından asılır dediniz bende düşüncelerimi paylaştım..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla Halis aga iyi aklima getirdin.
Aksama koyun kavurmasi yapip raki ile gôtürmek lazim.
Yanina da süzme yogurt.
Ufffff....:)

Motosikleti
bu nasıl iş halis abi?
sen içemeyin dedikçe coq emmim vuruyor şişenin dibine :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla Halis aga iyi aklima getirdin.
Aksama koyun kavurmasi yapip raki ile gôtürmek lazim.
Yanina da süzme yogurt.
Ufffff....:)
fransayı protesto ediyoruz sarap içme de ne içersen iç :pl::pl:
ben vazifemi yaptım allah afetsin ne diyeyim :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

bu nasıl iş halis abi?
sen içemeyin dedikçe coq emmim vuruyor şişenin dibine :p
yazcagım çok şey var ama tek başıma olmuyor şimdi saldırırlar tek başıma baş edemem hepsi ayaş ne yapayım ben :queen::pl:

Motosikleti
sen saldır abi, polemik çıkarsa mahsun ibo özcan alişan hep beraber yardıma geliriz :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar