şimdi bile alınsa motor 2012 olarak geçer,yani 2012 yi beklemeye gerek yok.
hayırlısı olsun hocam inş alır kazasız belasız sıkıntısız arızasız binersin fatih abi gibi.
bende wolf düşünüyorum zaten maddiyatı toplarsam ilk işim wolf almak olacak![]()
fatih senin face den gezi fotolarına baktım bizim memleketede gelmişsin güzel geziler yapmışsın hepsini bir seferdemi yaptın yoksa ara aramı gezdin iki kişi iyi performans sergiledimi wolf rampalarda filan nasıldı?
bende uzun yolda görmek istiyorum wolf"u ama hava soguk cesaret edemiyorum. pantolon almadım daha araştırıyorum alırsam belki bi uzun yol yaparım tek başıma gerçi benim kiloda iki kişiyi aratmaz.o 2 kişilik geziyi bir seferde yaptım abi 1325 km lik yolu 3 gündüz 2 gecede yaptım ürgüpe gittim gelirken o taraftan geldim güzeldi beni memnun etti ama arkamdaki kuzenin ilk uzun yola çıktığından birde motora binmediğinden gıç problemi yaşadı aslında ıspartaya doğru devam edecektik onun yüzünden direk alanya ya geldik günde 500 km taptık son dün 325 km beni şaşırttı motor benimde ilk uzun yol gezimdi o zaten![]()
bende uzun yolda görmek istiyorum wolf"u ama hava soguk cesaret edemiyorum. pantolon almadım daha araştırıyorum alırsam belki bi uzun yol yaparım tek başıma gerçi benim kiloda iki kişiyi aratmaz.

waaaaayyy göstergeler canlı olmuş![]()
sağol senin gezide güzel olmuş.hayırlı olsun abi güzel olmuş güle güle kullan
bu arada bende gezdim facede görürsek aksekiye gittim ama resim az
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2472320601723.2122142.1063637644&type=1
Arkadaşlar iyi günler ben bir yeni motor almaya düşünüyorum eski motorumu sattım ve araştırmalarıma göre ve
sizin yorumlarıda okuyarak salcano wolf 125 almaya düşünüyorum Benim size bir kaç sorum olacak
1. Salcano motor çin malı mı yoksa taiwn malı mı
2. motorun şu an ki fiyatı ne kadar
3. motorun km de yakıt ne kadar çok mu yakıyor az mı yakıyor
4. motor yokuşlarda iyi çekiş gücü varmı yoksa zorlanarakmı çıkıyor
5.motorum bol yedek parçası varmı birde parçaları çok pahalımı yada ucuzmu
fat 280 e katılıyorum ayrıca ben dün 102 kg birisi olarak oldukça dik bir yola 4 ve 5. vitesleri kullanarak çıktım harika bir performanstıArkadaşlar iyi günler ben bir yeni motor almaya düşünüyorum eski motorumu sattım ve araştırmalarıma göre ve
sizin yorumlarıda okuyarak salcano wolf 125 almaya düşünüyorum Benim size bir kaç sorum olacak
1. Salcano motor çin malı mı yoksa taiwn malı mı
2. motorun şu an ki fiyatı ne kadar
3. motorun km de yakıt ne kadar çok mu yakıyor az mı yakıyor
4. motor yokuşlarda iyi çekiş gücü varmı yoksa zorlanarakmı çıkıyor
5.motorum bol yedek parçası varmı birde parçaları çok pahalımı yada ucuzmu