Sevgili Arkadaşlar,
Bende dahil birçoğumuz zaman zaman sinirlerimize hakim olamayıp bu tür olaylar yaşıyoruz .
Ama,
Unutmayalımki dışarıdan olanları izleyenler olan biteni sadece şahsımıza değil tüm motosiklet camiasına malediyorlar ve sonuçta hiç günahı olmayan kendi halindeki en efendi arkadaşlarımız bile "serseri" damgası yiyorlar.
Olabildiğince bu tür olaylardan uzak durmamızda fayda var . Herbirinize sabırlar diliyorum.
Sevgiler
cevredeki esnaf da benden yana idi..çünkü herif hem beni sıkıştırdı hem karşı yöne geçti ordan gelen trafik de onun yüzünden durdu.... yani orda hepimizin adına yapılmıs bir yanlış yok... kaskımın tadına bakması hariç.... :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Kavgayı her zaman ilk cümleler çıkarır tartışma anında kullanacağınız cümlelere dikkat edin.Mesela adam sizi görmeden sola kırdı siz zor bela durdunuz,yanına yaklaştınız körmüsün be adam bu aynayı niye koymuşlar ehliyeti kasaptan mı aldın derseniz adam hele yanında biri varsa tepkisi olayı kavgaya dönüştürmek olur halbuki yanına yanaşıp aynaya bakmadın bana vuracaktın daha dikkatli ol derseniz bu hem hatasını kabul etmesine ve özür dilemesine hemde olayın büyümesine engel olacağı kanaatindeyim.
şahsen ben böyle bir şeyi onlardan beklemiyorum....
bazen onlar da suçunu anlayıp yan yana geldiğimizde kusura bakma diyenler de var....100 taneden 2 tanesi böyle....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
sevenleri ayırmayın bırakın birbirlerini yesinler....:queen:

l:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
KASK
Kavga
Anında
Seni
Korur
ilk boğuşma anında belki kafama vurmustur belkide vurmamıstır.... ben birşey hissetmedim....:thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
evet, sevişin...
ama altta kalan olmayın!
( istemeyenler ikisini de yapmayabilirler )
o zaman altta kalanın canı çıksın olur abi....
her zaman üstte kalmak iyidir :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
ben surada takıldım. taksicinin annesinin sucu ne. niye kadının günahını alıyorsunuz.
dün bir motorcu arkadaşımın yolunun nasıl gasp edildiğine şahit oldum. adam ana alterden geliyor ben ve önümdeki araç ara yoldan artere karşı şeride gireceğiz. ben arabanın arkadasındayım. yolu kontrol ediyorum. motorcu arkadaşı gördüm. ama adam göre göre motorun yolunu kesti. motorcu arkadaşda durmak zorunda kaldı. kendside gazladı gitti.
belli yaşa kadar çocugunu düzgün yetiştirememiş...
bir de bireylerin kendi kendilerini yetiştirme yetenekleri de olmalı.... zaten olmayanlarda niyazi oluyorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
geçmiş olsun milletin başından geçen olaylarda tam komedi yorumları okurken çok güldüm
taksici ve dolmuşcularla olan unutulmaz anılarımız diye bir başlık açsak inan en cok okunan msj gönderilen konu olur.... :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
geçmiş olsun
eline koluna sağlık
eyvallah sağolasın....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
geçmiş olsun... bi haydar bulundur bence motorunda. çünkü böyle kalaslara kendi türünden olan odunla cevap vermek mükemmel çözümü bulmamızı sağlayabiliyor.
sağolasın....ufak bir ekmek bıçağı var, iş yerinde öğlenleri ekmek felan kesiyorum....:cherry:
onu görünce korkar sanırım.... haydarı nereye koyacam bilsem koyarımda.... küçücük bıcaga zor yer buldum....

r: