Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar merhaba arkadaşlar.netteki bir aksaklık yüzünden cevap veremedim.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.moturumda sinyal kontrol yeri adı neyse bozuk,onun yerine farklı bir aparat takmış hemen yanına.korna bozuk.moturun far ve ışıklarını açan kontrol düğmeleri bozuk onun yerine de farklı bir aparat iliştirmiş yanına.arka sinyalin kapağı yok)eksozu değiştirmiş,iki eksozu tek eksoz yapmış,beğenmedim
(eski haline getirmek istiyorum.birde gösterge panelinde sol singal ışığı gösteren gösterge çalışmıyor.bunun dışında motor iyi durumda.gaz kesme durumu gelince,bi ara 100 km ye vardığımda 3 saniye kadar bir duraklama oldu onun dışında yürüründe bir sorun yok.binen arkadaş biraz kilolu idi uzun yol basamaklarında biraz ayrılma var ama kaynakla düzelir.yani ucuza aldım moturu.elektirik ve bir kaç ayrıntı dışında bir problem gözüme çarpmadı.şu an tek düşüncem elektirik düzenini eski haline getirmek.sizce saydığım şeyler kaça patlar bana?
Bahsettiğin sorunlar sağ kütük+sol kütük+sinyal 170-200 TL arası tutar. İşçilik olarak ne kadar alırlar bilemem. Ama kesinlikle iyi bir yere gitmen lazım, yoksa daha kötü bir hale getirebilirler.
dostum sağol,işte bu linkteki motor gibi dolu bir motor istiyorum..şuan bu motora kilitlenmiş durumdayım..ama fiyatta anlaşabilirmiyiz bilmiyorum..sana haber veririm..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-garaj-motoru-60348704/detay/
uğur ben de dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum..kısmet..
Tamam senden haber bekliyorum. Ben de bakınırım.
gv250 yedek parça olayını nerden hallediyorsunuz ben biraz nette baktım çok pahalı geldi bana.
Servislerden alınabilir. Ama aynı zamanda hyosungsource.com'dan da alabilirsin.