- Konu Yazar
MTde TEKSIN fatıh
evet abi tektim ama 1 arkadaş daha var artık absolitde bizden
kardes ybr ıle aynımı
hızı tıtresımı nasıl
kardeş aynı çünkü ybrsi olan arkadaşlarda sürdü benim motoru aynı diyorlar hiç fark yok dediler ben ybr sürmediğimden onların dediğini dedim
Artık yalnız değilsin sitede kardeşim...Bizde aldık bakalım Salcano'nun bu modelini... Paslaşırız burdan..
h.g. abi aramıza diyecemde benden başka yok yanıma diyeyim artık birde bilgi paylaşmı yapalım tabi kardeş sıkıntıların olursa yaz buraya
YBR ile aynı fabrikada üretildiğine dair şehir efsaneleri dolaşıyor ortalarda..
evet reis jianshe fabrikasında üretiliyor fabrikayı araştırırsan ybrnin üretildiği fabrika olduğunu görürsün zaten motorjianshenin malı sadece salcano bana bu modeli yap gönder demiş o kadar
Merhaba arkadaşlar... Wolf alalı bir hafta 10 gün kadar bir süreç oldu. 200 km'yi devirdim. İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki uzun yolda sürücüsünü yormayacak bir motosiklet. Titreşim olayı neredeyse 0 diyebiliriz. Yüksek devirlerde bile. 200km'de yaklaşık 30-35 tllik benzin tüketimim oldu. Bunun rodaj süresinden sonra düşeceğini tahmin ediyorum. Mlotosiklet 7000-8000 devirleri arasında asıl keyfi veriyor. 5.vites 8000 devirde hızı 100km/h olarak gösteriyor. Daha fazla basmadım.Manevraları oldukça başarılı. Belkide benim sonradan taktırdığım lastiklerin etkisi de vardır. Çünkü aldığımda lastikleri tubless değildi... Virajlarda sürücüsüne çok güven vermese de diğer kullandığım 125-150 cc motorlara göre gayet başarılı. Herhangi bir arıza çıkarmadı. Sadece zinciri gerdim bir sefer o kadar... Değinmek istediğim diğer konu ise gece aydınlatması gerçekten mükemmel. Otomobil gibi bir aydınlatması far. Farı değiştirip xenon takmayı düşünüyordum ama vazgeçtim..
motosikleti gece de kullanacaklar için şiddetle tavsiye ederim. ilk izlenimlerim bunlar.Bir kaçtane resim çektim. Onları da yükleyelim...
Kalın sağlıcakla... kazasız belasız sürüşler herkese...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
kardeş teşekkürler motoruna iyi bakarsan oda sana iyi bakar ancak benzin sanki biraz fazla gibi geldi inş. rodajdandır benimkisi şuan 10 krş cıvarı yakıyor km de birde rodajdayken sakin kullanmaya bak kardeş aşşırı zorlama motoru allah kaza beşla vermesin :cat:
Merhaba arkadaşlar bende Salcano wolf 125 almayı duşunuyorum butçem itibari ile yorumlardan anladığım kadari ile güzel bir motor insallah pişman olmam herkese tesekkurler
kardeş ben tavsiye ederim pişman olmassın :cat: