Arkadaşlar slm.. Önceki msjlarımın birisinde motorda titreşim başladığını söylemiştim, bu konu tamamen gevşeyen bir kaç civatadanmış, güzelce sıkıldıktan sonra şuan hiç bir problemim yok.. Bu arada lastiklerinizi bir an önce değiştirin.. Pirelli MT 65 takıldı motoruma, ve ben sürüşten müthiş bir keyf almaya başladım.. Frenaj, denge rahatlık hepsi arttı... Sizlerle paylaşacağım diğer husus şu: ön amortisörlerimizin içindeki yağ seviyesi en azından benimkinde sanıyorum olması gereken seviyenin altında ve birbirine tam eşit değil.. Bu durum yolda direksiyonumda 60-70 km ve üzeri süratlarda bir dengesizlik hissetmeme sebep oluyor. Ustam bu konunun topcasele ilgili olduğunu söyleyince (karşıdan gelen rüzgar topcase e çarpıp denge bozuyor) ikna olmuştum, ancak aynı gün bu motordan aldığım bir arkadaşla tesadüfen karşılaştığımızda bana aynı sorundan bahsetti. ancak o bu sorunu kavalları söktürüp amortisörler içerisndeki yağı temizleterek (ki yağ seviyesi çok azmış bu da sert amortisör demek yani daha az konfor) tekrar şırıngayla 130 cl her iki tarafa da eşit yağ ilave ettirerek çözmüş. Motorunu kullandım, müthiş bir yumuşaklık konfor ve denge gelmiş.. O da bu arada lastiklerini IRC yapmış... Bir an önce ben de bu konuyu hallettirmeyi düşünüyorum, görüşlerinizi bekliyorum.