Proton Hakkında Acele Bilgi Lazım !

arkadaşlar öneriler ve linkle için çok teşekkürler.

yaptığım araştırma sonucu proton markasının kroniik sorunlu bir otomobil değil sadece tanınmamanın getirdiği psikolojik dezavantaja sahip bir marka olduğuna karar verdim ve gözümü karartıp aracı satın aldım :)

akşam fotolarını da yayınlarım.
70-80 km kadar yol yapma fırsatım oldu ve ilk izlenimlerim gayet olumlu.
inşallah böyle devam eder :)

kazasız belasız kullanırsın inşallah , hade hayırlı olsun...

teşekkürler arkadaşlar.
Bunlar da yeni emektardan bir kaç kare :

1998 Model Proton Satria.
3 kapı Hatchback
AC - AT - SRS
Sıralı LPG :)

Arabanın rengi acuk extrem ama idare edicez artık :ajhr:

renk burda mat çıkmış ama aslında baya parlak bi yeşil

Silecekler yıpranmıştı hemen muz silecek taktım. Bunlar camı daha iyi ve sessiz temizliyor :

direksiyondaki kumanda Forex Bluetooth FM transmitter. Malum arabada kaset çalar var mp3 dinlemek için bunu kullanıyorum ayrıca handsfree telefonla da konuşuyorum.

burda da çakmaklık girişindeki cihaz görünüyor :

hocam accente bulaşma demişsin sanırım çektin biraz. :) biz 4 sene kullandık hiç bir sıkıntı görmedim araba birazda şans işi Proton iyi araç ama servis ağı parça fiyatını düşünmek gerek malumunuz almakla bitmiyor.

araştırdım parçası bulunmayan bir araç değil. inşallah kullandıkça çok da parçaya ihtiyacım olmaz :)

İşte bu araba yaa.. Sağlamdır, kendine bağlar.. İkinci eli vasattır; nedeni ise, alanın satmamasıdır. Malezyanın milli markasıdır. ama otomatik olmamışş. kazasız sürüşler dilerim arkadaşım hayırlı olsun..

araban çok temizmiş. Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan

teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun.

İşte bu araba yaa.. Sağlamdır, kendine bağlar.. İkinci eli vasattır; nedeni ise, alanın satmamasıdır. Malezyanın milli markasıdır. ama otomatik olmamışş. kazasız sürüşler dilerim arkadaşım hayırlı olsun..

neden otomatik olmamış ? sorun yaratma açısından mı yoksa sürüş zevki mi ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun..Güle güle bin......
Proton çok sağlam ve seri arabadır.... Ama 2. eli zayıftır... Zaten binmek için almışsın.. Sorun yok....
Kullanan arkadaşlarım var... Hatta 1 tanesi metin usta..... Ondan fikir alabilirsin... :))

Hayırlı olsun..Güle güle bin......
Proton çok sağlam ve seri arabadır.... Ama 2. eli zayıftır... Zaten binmek için almışsın.. Sorun yok....
Kullanan arkadaşlarım var... Hatta 1 tanesi metin usta..... Ondan fikir alabilirsin... :))

Sağol Alp;
Metin usta dediğin başkent sanayindeki motosikletçi Metin usta mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız belasız,en güzel günlerde güle güle kullan.allah utandırmasın güzel makina...

Allah kaza bela vermesın kardeş ama tek kapı otomatik = proton (kötü anlamda demiyorum) inş satma ihtiyacın olmazda binersin yoksa bu şartlarda biraz zor çıkartırsın elinden..

kazasız belasız,en güzel günlerde güle güle kullan.allah utandırmasın güzel makina...

Sağol Hüseyin. utanmam inşallah yahu :) en kötü ihtimal bozulursa malezyalılar utanır :queen:

Allah kaza bela vermesın kardeş ama tek kapı otomatik = proton (kötü anlamda demiyorum) inş satma ihtiyacın olmazda binersin yoksa bu şartlarda biraz zor çıkartırsın elinden..

sağol kardeş. tek kapı araba satmak zor denir ama bugüne kadar 5 tane tek kapı arabam oldu hepsini de sattım. Hatta en son sattığım tek kapı arabam Grande Punto idi, ilan verdiğimin ertesi günü noter satışı verdim. Dediğin doğru tabi proton önyargılı yaklaşılan bir marka ama inan her markanın her modelin bir arayanı oluyor. Eminim şu an bile bi yerlerde tek kapı otomatik proton arayan birisi vardır :) umarım yani :queen:

o paraya 2003-2004 az kilometreli LADA VEGA alabilirsin. üstelik bu araba rus arabası olduğu için gayet dayanıklı ve sağlam bi araçtır. Nacizane fikrim budur az da yakar LPG lileride mevcuttur...

Sağol Hüseyin. utanmam inşallah yahu :) en kötü ihtimal bozulursa malezyalılar utanır :queen:

sağol kardeş. tek kapı araba satmak zor denir ama bugüne kadar 5 tane tek kapı arabam oldu hepsini de sattım. Hatta en son sattığım tek kapı arabam Grande Punto idi, ilan verdiğimin ertesi günü noter satışı verdim. Dediğin doğru tabi proton önyargılı yaklaşılan bir marka ama inan her markanın her modelin bir arayanı oluyor. Eminim şu an bile bi yerlerde tek kapı otomatik proton arayan birisi vardır :) umarım yani :queen:

rengine bayıldım bu rengi çok severim niyeyse arabada gayet güzel 3 kapılı olması da sorun yaratmaz benim için :) satacağın vakit borcum derdim olmazsa bi pazarlığa oturalım :queen:

iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Moderatör
Türk'üz, dogruyuz, otomobil de kuş serisi sever, nokia alir, selpakla burnumuzu siler, yemeklere sanayağ koyariz.
Hayirli olsun bu arada :)

hayırlı olsun sen milletin dediklerine bakma banada öyle diyolardı kia sephia aldım.bilmeyen konuşuyo arabayı görenin ağzı açık kalıyo....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar