TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

acemi birliğinde sınıflandırmalar tekrar yapılıyor...
bilmiyorum, hala aynımı..
orada sölersin ben pilotum pilot diye:queen:

Hadi hayırlı teskereler... Çabucak git sağ sağlim geri dön... :rendeer:

sağolasınn teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

acemi birliğinde sınıflandırmalar tekrar yapılıyor...
bilmiyorum, hala aynımı..
orada sölersin ben pilotum pilot diye:queen:

orda diyeceğim hastasıyız dedeee....... :p:p:p bu arada net olmamak kaydı ile 09/09/2011 cuma akşamı saat 2100 da kaynarcadan bineceğim otobüse... arkadaşlarım dostlarım erkenden eve geleceklermiş.... gelmek isteyen herkesi beklerim.. yukardaki şartlar değişmezse 20:10 gibi kaynarca e 5 e konvoy yapılacak... ebubekir sen gelecek kişiler listesindesin...:cherry:

abi nasip kısmet...
geleceğiz inşaAllah....

ebubekir şuan aksilikler söz konusu olmazsa 15 motosiklet var listede.. ayriyetten 6 araba.... tabi herkes sözünü tutarsa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

Razamancım seni özleyeceğiz... eğer o gün gece çalışmazsam uğurlamaya gelirim

irfan seni bekliyor olacağım.....:cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Razamancım seni özleyeceğiz... eğer o gün gece çalışmazsam uğurlamaya gelirim

irfan seni bekliyor olacağım.....:cherry::cherry:

Hayırlı teskereler abi... Allah hep yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsın..

Kayserilinin Eşi ölmüş ve Gazeteye gitmiş,
En ucuzundan Standart bir ilan vermek istemiş.Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmıs.

-Ayseyi Kaybettim,Üzgünüm

İLan görevlisi ilanı görünce uyarmış;
-İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz! 3 Kelime daha hakkınız var!

Kayserili ''aYNI PARA MI?'' Demiş

Görevli ''Evet,aynı para'' deyince.Kayserili 3 kelime daha eklemiş

--'' Satılık Toyota Var ''--

kayseri deyince...:queen:

akaşama kadar mahalle baya bi sessiz olacak beni bilgisayarımın basından kaldırıpta adnan gel dısarı cıklaım diyen de olmayacak ohhh ne güzel hayat :DDDD

akaşama kadar mahalle baya bi sessiz olacak beni bilgisayarımın basından kaldırıpta adnan gel dısarı cıklaım diyen de olmayacak ohhh ne güzel hayat :DDDD

beni çok arayacaksınız:cherry::cherry::cherry::cherry:

yağmurlu havalarda motosiklet e binmeyi özleyeceksiniz....:cherry::cherry::cherry:

sokaklarda anlamsız dolaşmayı öğreneceksiniiz....:cherry::cherry::cherry:

benim her şeyimi özleyeceksiniz.... :cherry::cherry::cherry::cherry:

beni çok arayacaksınız:cherry::cherry::cherry::cherry:

yağmurlu havalarda motosiklet e binmeyi özleyeceksiniz....:cherry::cherry::cherry:

sokaklarda anlamsız dolaşmayı öğreneceksiniiz....:cherry::cherry::cherry:

benim her şeyimi özleyeceksiniz.... :cherry::cherry::cherry::cherry:
:cyclopsan herşeyimi derken neyi cakma motorcu:queen: diyen biri olmuyacak huaaa huaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::thumright:thumright:thumright:salut:

Hayırlı teskereler hemşehrim... :)

eyvallah sağolasın....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------

:cyclopsan herşeyimi derken neyi cakma motorcu:queen: diyen biri olmuyacak huaaa huaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::thumright:thumright:thumright:salut:

çakma motorcusun tabi...orjinal pvc doğramacı......:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::queen::queen::queen::queen:

Kankaa 2008 den beri bu forum sayesinde,abi kardeş gibi olduk.Sabır sabır diye diye nerelere geldik.Motorlarımızla beraber dolaşacağımız günler çok yakında :) Sağ salim gidip döneceksin inşallah.Kendine iyi bak.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar