mansur arkadaşım konu üzerine konu açma lütfen.
git bir tane konu aç lütfen
sbgsbsbsbsbsbsbsbsb
Son düzenleme:
mansur arkadaşım konu üzerine konu açma lütfen.
git bir tane konu aç lütfen
teşekkürler.
tamam da her cbf 150 de varsa bu sorun peki insanlar nasıl memnun oluyor bundan?
ya olabilir tekleme ben pek bilmiyorum ama herkes motordan çok memnum diyor neden?
tekleme sorunu sende oldu mu?nasıl çözdün?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
teşekkürler cihan.
sana bir sorum olacak.senin cbf 150 mnotorunda tekleme sorunu var mı?varsa nasıl çözdün?genelde 2011 modellerde varmıs seninki kaç model?
cevaplarsan çok memnun olurum
Nasuh tekleme sorunu her kullanýcýda yyok.
Sende tekleme sorunu varsa demekki motor kullanýrken bir hata yapmýssýn.
rodajý kötü yapmýsssýndýr,hýz yapmaz(iyi rodaj sornasý 125 civarý yapar)
rodajý kötü yapmýssýndýr,tekleme olur(iyi yaparsan biþi olmaz)
bunlar benim yorumlarým,PÝYANÝST ABÝ SENDEN BU KONUYA YORUM BEKLÝYORUM
---------- Mesajlar birleþtirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamaný 11:39 ----------
piyanist abiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
tekleme sorunu bende yok örneğin arkadasım 6100km redeyim 2 arkadasımızda daha yok bildiğim forumda kendinde var die herkezde yapmak zorunda dielsintekleme sorunu nasıl herkeste yok anlamadım.forumu iyice bir araştır bakalım.ayrıca bu motorla düzde 125 yapıyorum diyen yalan atıyodur.bu motorun yapacağı düzde 110 km dir.
tekleme sorunu bende yok örneğin arkadasım 6100km redeyim 2 arkadasımızda daha yok bildiğim forumda kendinde var die herkezde yapmak zorunda dielsin
Nasuh tekleme sorunu her kullanıcıda yyok.
Sende tekleme sorunu varsa demekki motor kullanırken bir hata yapmıssın.
rodajı kötü yapmısssındır,hız yapmaz(iyi rodaj sornası 125 civarı yapar)
rodajı kötü yapmıssındır,tekleme olur(iyi yaparsan bişi olmaz)
bunlar benim yorumlarım,PİYANİST ABİ SENDEN BU KONUYA YORUM BEKLİYORUM
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
piyanist abiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Nasuh tekleme sorunu her kullanıcıda yyok.
Sende tekleme sorunu varsa demekki motor kullanırken bir hata yapmıssın.
rodajı kötü yapmısssındır,hız yapmaz(iyi rodaj sornası 125 civarı yapar)
rodajı kötü yapmıssındır,tekleme olur(iyi yaparsan bişi olmaz)
bunlar benim yorumlarım,PİYANİST ABİ SENDEN BU KONUYA YORUM BEKLİYORUM
![]()
tamamda neden bu kadar heyecan yaptın onu anladım.tekleme sorunu bende yok örneğin arkadasım 6100km redeyim 2 arkadasımızda daha yok bildiğim forumda kendinde var die herkezde yapmak zorunda dielsin
herşeyin özeti.ben aldığıma pişmanım cbf'i.ilk aldığım gün kısa farı patlattı,ön farına su aldı,şimdi ise halen çözüm bulunamayan tekleme sorunu var.en kısa zamanda satmayı düşünüyorum motorumu.yalnız yiğidi öldür hakkını yeme demişler.bu sorunlar olmasa 10 numara motor vesselam.tamam acemisin ama bu sağdan soldan duyduğun veya okuduğun şeyleri kendine bilgi diye saklama...burada her kafadan bir ses çıkıyor...sen bunlara aldırma...kısmetyinde ne varsa onu yaşarsın ama Düzcede Dadaş Motor gibi bir bayin var arkanda...neden ybr almayasın ki...burda kurye arkadaşlar bu yeni modelden yana dertliler...mahkemelik çoğu...mahkemeye verende kurye firmaları...adam almış 50 tane yeni kasa cbf 150...15 tanesi sorunlu elde kalmış...satsan satılmaz...vermişler tüketici mahkemesine...Honda bunların üzerini kapatıyor...aman sağa sola duyulmasın diye olayı resmi olarak kabul bile etmiyorlar...yani aman çöpümüzü pisliğimizi kimse görmesin diye yırtınıyor koca firma...
gel sen ybr veya orada bayi varsa tvs al...üzülmezsin...
teklemey mevzusu taaa Çindeki fabrikaya kadar uzandı sonuc belirsiz...bir çakma sahte enjeksiyonu bile motora adapte edemediler...o kadar acziyet içinde ki bu Honda...sen bilin tabi...gönlünde yatan aslan oysa al...ama piyangonun sana çıkmaması için dua et...
Bu sorulara sende cevap verebilrisen sevinirim İRFAN AĞABEYtvs rtr 150 nasıldır sizce?sağlamlık konusunda iyi midir?pek tanınmıs bişey değil hani
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
metehan kardeş tvs apache rtr 2011 model motorsiklet düzce dadaş motorda varmış.
yani buraya yakın.eğer içime sinerse göz önünde bulnudururum.
ya bi soru soracagım çok komik gelbilir ama şimdiye kadar hiç motorum olmadıgı için bilmiyorum bağışla.
ben bayii ye gidip apache ile ilgilendigimi söylesem motoraun üzerine oturmama izin verebilirler mi?
yani motora ısınmak için binmeme izin verirler mi?(çalıştırmadan sadece oturacagım).
Teşekkürler ama cbf 150 nin bu tekleme sorunu aklımda soru işareti yapıyor.Tabiki izin verirler . Bakmadan görmeden denemeden bişey alınır mı ? Bence yine de cbf i bir düşün derim. Konforlu bir motor , az yakıyor , başlangıç için yeterince tatmin edecek hızlara ulaşıyor, kasası iri , parçası cok ucuza temin edilebilir , uzun yol yapılabilir ( düşük hızlara katlanabilirsen 80 90 km gibi ) , ayarlanabilir arka süspansiyona sahip (yumuşak orta sert) , satarken de kolay satarsın aşırı bir değer kaybı yaşamazsın. Benden bu kadar iyi geceler
abi bazı incelikler kitaplarda yazmaz bunları sadece ustalar bilir:cat: senin bu yorumlarından sonra cbf görsem kafamı çevirir oldum başka yöne:queen:öyle...bisiklet gibi duruyor namıssız ama ciğeri sağlam...ybr işinde gücünde hanım aile kızı gibi düşün...cbfyi ise gözü dışarda bir zilliyi düşün...havalı alımlı çalımlı ama .ötü başı oynuyor sıkıntılı baş belası...:queen: