tamam kardeşim sen benim kusuruma bakma
peki benden bi tavsiye egerki gerekli görürsen
bende bi zmanlar cbf vardı hiç bi sıkıntı çekmedim ve satarkende honda olduğu için hemen sattım üstelik 2 kere kazalıyken
motor alırken servis yedek parça ihtiyacın olucak vede motoruna temiz temiz biner sokaktaki adam bu motor ne marka diye bakacak soracakta
sende ne dicen tvs

tvs ne dicek sokaktaki adam çünkü motor markası değil büyük motorları hiç yok artı apachenin özü honda unicorn modelilnin çakması git araştır netten sırf çinliler gibi motor satmak için piyasaya sürülmüş küçük cc.türkiyede servis ağı köşe başındaki motorcu dukkanları:farao:
yani saygı görmiceksin 1
2 apacheye rabet eden adamlara hep bak sırf onun 2 -3 hp daha güçlü olduğundan tercih etmişlerdir oysaki kuryeler ve genç gibi sürmeyenler (kastım lise çağındaki deli tıffıllar) ybr ve cbf alıp keyiflerine bakmışlardır
3.en çok satan motor cbf oldu istanbul dağ taş cbf kaynıyor kuryeler özellikle cbf alıyolar bence birde kuryelere sor neden apache almamışlar bu motor yıllardan beri vardı
4.o motor senelerce vibrasyon sıkıntısı vardı , arka kanpanasının takılma sorunu vardı (motoaktüel dergisinin kıyaslamasında)arkadaki kişinin yetersiz alana oturup sürücünüyle aralarında bi fark olmadan sıkışık gitmesi...
5 mahalle gençleri modifiyecilerin bu motoru çok sevmesi
sana cbf te al demiyorum çünkü o motoruda mokladılar tekleme sorununu çıkarttıla,stkerları uyumsuzlaştırdılar vs ben olsam almam şuan...ybr de kalıpsız duruyo vede gücsüz ama bu seni apacheye yöneltmesin genede iyi düşün
sana samımı konuşuyorum senın yerinde ben olsam bekler napıp edip üstüne koyar yada daha çok takside böldürür cbr125 aldırdım gerçekten adamlar yapmışlar lütfen bi git motora yakından bak .sport turing tasarımyla racing tasarımı birleştirmişler adeta ama bunu sonucundada direksiyon aşağıda duruyo uzun yolculuklarda rahatsız olur yada alışana kadar