ercan bence bu kadar kafanı bozma senin kadar bende masraf yapıyorum şu aralar makinaya. ama en azından bundan sonra problemi olmadığını biliyor olacağım. zincirim ne zaman bitecek bujilerimin değişme vakt gelmişmidir vs gibi soru işaretlerinden kurtulacam kafamdaki.
bu yüzden bunlar senin geleceğe olan yatırımın gibi bak

ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi gider çünkü
ek olarak emrah ankarada dişli seti imal eder bir yerden bahsediyordu. biz mavi dişli set alacağız oradan. muhtemelen zincirde did (bulabilirsek mavi) veya ek zincirler var önceki sayada siyah motorda olduğu gibi olacak kısacası.
sende kırmızı bir kombinasyon yapabilirsin kendine. ipone kırmızı zincir yağı ile gayet güzel bir görünüm olurdu.
aynalara gelince. bende düşündüm o aynalardan almayı ama köşeli bir yapıya sahip olduğundan görüş açısında problem yaratabileceğini düşünerek almadım. boyumdan dolayı aynalarımı ayarlamak zor oluyor belki uzatma aparatı alırım ama görüntüyü nasıl etkiler bilemiyorum.
motoru aldığımdan bu ayan yaptığım masrafları sıralayacak olursam
karbon desenli CBR logolu gidon topuzları
karbon desenli aynalar
mavi cam vidaları (henüz takmadım)
led stoplar
sticker set (motoru komple boyatacağım 0'dan. jantlarıda beyaz yapabilirim)
egsantirik gergi
egsantirik zinciri
egsantirik alt üst paletler
michelin pilot power 2 ct arka lastik
michelin pilot power 2 ct ( ön lastik alacağım )
kafa demirleri alt üst sipariş verdim (aldığımda çok az bir yamukluk vardı)
mavi pegler (sipariş verecem)
mavi sport kısa manetler
mavi süspansiyon ayar anahtarları
tt benzeri double bubble ön cam (açık füme)
siyah rizoma elcikler (alınacak)
mavi veya kırmızı jant şeritleri (alınacak)
tank pad ve benzin kapağı pad (yenilenecek)
depo yan şeffaf koruma padleri (alınacak)
4 buji (alınacak)
orj hava filtresi (alınacak)
keiti piston şekilli sibop kapakları (alınacak)
minik renkli sinyaller
yağ ve yağ filtresi (değişeli 3bin km olacak ama erken değiştirecem)
ve belkide şu an aklıma gelmeyen diğer parçalar
o vites kolunun kablosu sağ kütüğemi bağlı yani gaz elciğinin kablosunun hemen yanındanmı giriyo gaz sabitleyinin kablosu?
abi şunu bi anlatta bizde yapalım da
bence sen şu anda kaşınıyorsun sadece. kaç km tecrüben var tam olarak bilmiyorum ama yapma. istanbul ile rize aynı değil kara deniz otobanında buradaki kadar trafik lambası yok buradaki kadar trafikte araba yok...