KAZA :(

merhaba beyler motosikletimi alıp park ettım otoparka ve sabahında batman'a dogru yola cıktık dayımla oradan bi arabasatın alacaktık ergani'yi geçtik ve hızımız 180 civarıydı sağdaki minibüs üstümüze kırınca arkadan çarptık ve şuan evdeyim ayağa kalkamıyorum iki ayağım tutmuyor ve motosikletimialdım ama hala binemedim :( arabamız pert (2010)pasat beni kurtatan yardımsever vatandaşa teşekkür ediyorum aranasına alıp hasataneye götürdüğü için

O hızla yaptığınız kazadan sonra hayatta olman mucize gibi. Geçmiş olsun.

iki ayagımı kullanamıyorum şu an :( çok teşekkür ederim motoruma binemeden kaza geçirdm :(

Dostum Çok Geçmiş Olsun Allah Daha Kötülerini Yaşatmasın...Acil Şifalar

180km hız nedir?

böyle aşırı hızdan darmadağın olmuş arabalara ölen insanlara üzülmek yerine, bir keyif sigarası yakarım ben. Ertesi güne birinin beni öldürme şansı azaldı diye. Geçmiş olmasın kısaca. Hatta geçmemiş olsaydı daha mutlu olurdum.

180km hız nedir?

böyle aşırı hızdan darmadağın olmuş arabalara ölen insanlara üzülmek yerine, bir keyif sigarası yakarım ben. Ertesi güne birinin beni öldürme şansı azaldı diye. Geçmiş olmasın kısaca. Hatta geçmemiş olsaydı daha mutlu olurdum.

Yahu yapmayın, etmeyin arkadaşlar. Söylenir mi böyle şey... Anlamıyorum, herkes herkese düşman olmuş. Her hata yapanın cezası ölüm müdür yahu?

herkese teşekkür ederim fakat 180 km hız gayet fazlaydı fakat acelemiz vardı biliyorum hatalıyız ama geçmiş olsun diyebilirdin yinede teşekkürler

180km hız nedir?

ne kadar ayıp dediğin. senin için dicek doğru kelime bulamıyorum. daha doğrusu forum ortamına uygun kelime... hangi hata bi insan hayatından daha önemli olabilir? kaza yapan arkadasın annesi babası şu senin yazdığını görse emin ol tepkileri çok sert olurdu!. emin ol senin ailende sadece yüksek süratle kaza yaptıgın için ölmeni temenni eden birine daha az tepki göstermez. Allah arkadaşı bize bağışlamış ne mutlu. umarım aynısını sende yaşarsında arkadaşın halini anlarsın. sağlıcakla...

@barıs çok geçmiş olsun kusura bakma sana sıra gelmedi. insanların ölmesinden mutluluk duyan insanları hiç anlamıyorum...

180km hız nedir?

Olan olmuş biten bitmiş hatadan ders alınmaya bakılır bu saatten sonra.Bu yoruma söylenecek söz bulamıyorum.Geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

herkese çok çok teşekkür ederim en kısa sürde iyleşip binecem motoruma :) daha 2 gün önce aldım binemedim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar