Bmw BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neden çiçek diyordu ya karete kid mi neyse artık dersini alınca 2 şıpıdak takla atıp kurtarırsın kendini diye :p

çiçek diyorda bende demiştim ya o kadar hızlı olduki birşey anlamadım diye
:queen::queen:

Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....

Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....

abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi :queen:

he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi :queen:

Ahahaha düzlük haricinde virajlarda yanıma yaklasamadın... Bakalım simdi eğitim aldın neler ögrenmisin bir test edelim... ama bu sefer bendede 1000cc olacak düzlüklerde işin eskisi kadar kolay olmuyacak soyluyeyım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim :)

Kumu bırakın oglum sende pocet bike var cagan ada alırım gezersiniz işte.... :p

Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydım :D Şakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok :) Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım :)

Uploaded with ImageShack.us

Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydım :D Şakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok :) Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım :)

Uploaded with ImageShack.us

busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum :)
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)

Iyidir 1000 lik Mator... :p

Tabiki ben matorun hakkini veremiyorum ama olsun..
Düsmeden kullanmasini az cok ögrendim... :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum :)
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)

evet bende duymuştum hayabusa kulananlardan frenlerin yetersiz oldugunu hatta bir hayabusa kulanan bir arkadaşım bmw yi kulandıktan sonra şöyle demişti hayabusadaki firense bundaki ne yok bundaki firense hayabusadaki ne demişti :p

Bu borusana gidip ben s1000rere'yi test etmek istiyorum diyince direk al birader deyip veriyorlar mı yoksa bunların özel gunleri felan mı var acaba ?

Adana'ya 4 günlüğüne gelmişti Borusandaki s1000rr dan sorumlu yetkili abi tanıdık olduğu için bizimde haberimiz oldu Adana'da toplam 6-7 kişinin deneme fırsatı olmuştur fazla kişinin haberi yoktu ne yazıkki :/

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir istanbul park günü daha :queen:
[YT]zksWNIf6Npg[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------

[yt]wslhMh0Mgjg[/yt]
[YT]EpNQMu7Ny5I[/YT]
[yt]DLG9Ncamqfg[/yt]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[yt]oiQR2oR6cms[/yt]
[YT]muvWj66OFwg[/YT]
[yt]V994Rg_h0Ys[/yt]
[yt]hIVCRHrUs7M[/yt]
[yt]RG0Ujz2i8AA[/yt]
[yt]xB14Z7VKbtE[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar