bizde onun için sponsor arıyorduk zaten :mrgreen:
gönüllü olacaksın saınrım![]()
cocukken bisikletten cok dustum. o zaman ogrenmistim dusmeyi bilmeyi ogrenmeyi istemeyi
bizde onun için sponsor arıyorduk zaten :mrgreen:
gönüllü olacaksın saınrım![]()
neden çiçek diyordu ya karete kid mi neyse artık dersini alınca 2 şıpıdak takla atıp kurtarırsın kendini diye![]()
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....
halis abi son resimdeki dublörün kim.![]()
![]()
![]()
![]()
halis abi son resimdeki dublörün kim.![]()
![]()
![]()
![]()
he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi :queen:
abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim![]()

Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydımŞakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok
Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım
Uploaded with ImageShack.us
busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)