Telefon önerisi rica ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, perşembe günü günü telefon almaya gideceğim, telefoncuya gittiğimde öyle şaşkın bakışlarla dolaşmak istemiyorum yani 5 6 seçenek olsun elimde hemen gidiyim bakıyım alıyım geliyim bu yüxden öneri almak istiyorum istediğim özellikler;

1- dokunmatik
2- TV
3- Radyo
4- wireless
5- uygulama açabilen

max verebileceğim para 400 TL .

içinde şu şu özellik varda şu şu yok dediğiniz telefon önerilerinide bekliyorum.

Saygılarımla

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nokia 5110 kullaniyorum.Siddetle tavsiye ederim.
Istedigim yere telefon edebiliyorum ve inanilmaz bir özelligi de sms atabilmesi.

Senin aradigin özelliklerin de hepsi var.
Madde madde siralayacak olursak,

1- dokunmatik

Kesinlikle. :cat:
Dokunmadan asla çalismiyor yani dokunmak zorundasin. Bazen dokununca da çalismiyor ama geçici bir durum. Biraz sallayip, masaya falan vurursan çalisiyor.

2- TV

Istedigin tv kanalini arayabilirsin, geçen gün Beyaz'in programina baglandim.:cat:

3- Radyo

Ayni sekilde, radyolardan tüm sarki isteklerimi de bu telefondan yapabiliyorum.:cat:

4- wireless

Yahu adi üstünde cep telefonu,zaten kablosuz ag.:cat:

5- uygulama açabilen

özellikle polisler uygulama yaparken çok basarili. Tanidik milletvekili,parti lideri,ekabir takimi arayip, uygulamayi kolayca açabiliyorsun.:cat:

Baska merak ettigin seyler varsa uzun uzun anlatabilirim.:cherry:

"0" bulmak zor hatta "O" nu bulmak daha zor o kadar sağlam ki çok tutuldu Nokia piyasadan toplatıp üretimi durdurdu...

bazı kamyonculara sorarsan bulabilirsin , belki hala takoz olarak kullananlar vardır.

myphone? Bilgim yok. N'apıyor? Telefonu mu kişiselleştiriyor? TV izlemek için bişe mi (zaten izlemem)? Çok şarj yemez mi? Kurcalamadım hiç... Sizin görüşleriniz neler?

Nokia 5800 Express müzik! ses kalitesi mükemmel.
çin telefonlarında olan TV tuner yok. internetten izleyebilirsin
(bu mesaj 5800'da yazılmıştır)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
iphone 4, hiç sıkılmazsın :cherry:

Delimisin kizim manyak pahali!!!
Geçen hafta yengen benim telefonu merdivenlerden asagi atti.
Telefon o an cebimdeydi.:p
Neyseki bana bisey olmadi ama telefon tam açma dugmesinin oldugu yerden yamulmus.
Dedim gidip degistireyim.
Saticiya hangisini tavsiye edersiniz diye sordum.
Senin dedigin telefonu söyledi.
Iyi alayim dedim 54€
Oha!!!!
Ulem 1 € ya telefon dolu.
Samsung Galaksimi ney ondan aldim.
Sahane fotograf,video çekiyor.:)
Zaten bir de telefon etmek için kullaniyorum.
Bir suru ozelligi varmis banane.
Para tuzagi.

Delimisin kizim manyak pahali!!!

54 euro ne ki! :pr: Kafanı mı çarptın düşünce? :mrgreen:

Geçen hafta yengen benim telefonu merdivenlerden asagi atti.
Telefon o an cebimdeydi.:p
Neyseki bana bisey olmadi ama telefon tam açma dugmesinin oldugu yerden yamulmus.

Hııı... Yengenin atma teknikleri öğrenmesi lazım:)
Atma teknikleri - 101: "Bir erkek kafasının darbe almayacağı şekilde merdivenlerden aşağı nasıl atılır? "

Dedim gidip degistireyim.
Saticiya hangisini tavsiye edersiniz diye sordum.
Senin dedigin telefonu söyledi.
Iyi alayim dedim 54€
Oha!!!!

:pr:

Bir suru ozelligi varmis banane.Para tuzağı.

Valla benim için ideal. Mesela satranç oynasaydın, satranç saati uygulaması için bile alırdın (İyi bir satranç saati $100)...

LG Optimus one p503 tavsiye ederim 5800a vereceğin paranın bir gömlek üstü (işlemcisi dokunmatiği boyutu gibi) ancak fiyatı 500 tl civarı, vatanbilgisayar bazen 450lere kadar indiriyor. Tv tuneri yok ama internetten izleyebilirsin. Gps var ve araç tutucusu var. 5800ı blackberry yüzünden sattım ama hani o paralara en mantıklı o telefon sanki :)

HTC'nin bütçeye uygun herhangi bir modeli.
Benim için ne apple ne de samsung htc kadar iyi değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------

Valla benim için ideal. Mesela satranç oynasaydın, satranç saati uygulaması için bile alırdın (İyi bir satranç saati $100)...

Ne? Bu mu 100$?????????
satranc_saati.jpg

Hemen işi gücü bırakıp satranç saati üretimine geçiyorum. Muhtemelen her üründen %98 kar edebiliriz... :cherry:

Bir de satranç oynarken gaza gelip bunun tepesine şiddet uygulardık küçükken. Iphone'u kırmayalım :p

HTC'nin bütçeye uygun herhangi bir modeli.
Benim için ne apple ne de samsung htc kadar iyi değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------

Ne? Bu mu 100$?????????
Hemen işi gücü bırakıp satranç saati üretimine geçiyorum. Muhtemelen her üründen %98 kar edebiliriz... :cherry:

O değil yav! Dijital olanları. Şunun gibi :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:07 ----------

Bir de satranç oynarken gaza gelip bunun tepesine şiddet uygulardık küçükken. Iphone'u kırmayalım :p

Ben denedim bişe olmuyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar