Hadi hayırlısı![]()
Senin toplu temizlik işi o buluşmaya kadar ben motoru satar temizlik işide yatar :queen:
Hadi hayırlısı![]()
Haklısın kışın nispeten fiyatlar biraz daha makul olabiliyor. İnsanların bazılarının koyacak yeri yok bazılarınında maddi imkanı hal böyle olunca daha bir satmaya niyetli oluyorlar buda fiyatları esnetiyor. Fiyatlar tavan yaptı evet euro dolarda tavan yaptı Gsr geçen seneki sıfır fiyatı ile bu seneki fiyatı aynımı ?
eeee hal böyle olunca birde yaz olunca ee birde motor temiz ve emsalsiz ise tavanda olması normal. Aslında benim fiyatımı kast ettiysen gayet normal. 13 e 12.5 a bir sürü motor satıldı hiçbiride benim motorum kadar temiz değildi. ne lastik var ne cam var ne demir var nede başka birşey var burdan görünenleri saydım birde gidip baksak allah bilir neler çıkar onlar o fiyatlara sattıysa benim bu fiyatı istemem gayet normal.
Kim satacağı motora gidip 200 tl verip akü alır ? Hemde yuasa ?
fark burda işte bunu anlayan adamda 2 kuruş fazla verir adam gibi motor alır başı ağrımaz. benim fiyatım asla inmez bekleyenler boşa bekler. :queen:
Çok sevdiğim motoruma bu akşam görücü gelecek her ne kadar satma taraftarı olmasamda aile olduğum ve 4 tekere ihtiyaç duyduğum için satmak zorundayım. Gelecek arkadaş ciddi bir alıcıya benziyor fiyat falan sormadı.
Hayırlısı bakalım ..
yok hocam seni kasıt etmedim laflarımda genelleme olarak düşün. walla benden söylemesi altınızda temiz güvendiğiniz motor varsa satmayın çünkü piyasa çöp kaynıyor benden size tavsiye. sonra alayım dediğinizde bi bakmışınız anam çöplüktesiniz....
Senin toplu temizlik işi o buluşmaya kadar ben motoru satar temizlik işide yatar :queen:
Bu saatten sonra istesen de gelmem :queen:
Bu saatten sonra istesen de gelmem :queen:
Boşver Batu. Umut motoru satsın biz onun evin önünde temizlik yapar kıskandırırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------
Umut araba ne düşünüyorsun. Alacaksan biraz acele etmeni tavsiye ederim. Bu cari açığa müdehale için ÖTV'de oynama olacağı söylentileri dolaşıyo piyasada.
Faceten ekledim abi,
adım Batuhan benim de
araba konusuna gelince aslında her zaman yeni model tercih edenlerdenim ama şöyle de bir durum var ki sen o temizliğini son 5 sayfadır anlatamadığın motorunusatarsan kafanı duvarlara vurucaksın gibi gözüküyor.Dolayısıyla eski model+lpg derim
![]()
Valla ben sigarayı bırakırım da motoru bırakamam arkadaş :mrgreen:
GSR, FZ6 ağzına çift vurur tek sayar.
Evire-çevire döver.
Hiç tartışmasız şasi, yürür, fren, motor ve gaz dozajlaması GSR'ın nefistir.
FZ6'nın şekli güzel bir var gerisi tırto.
Misal: arka maşaları karşılaştıralım hocam.
FZ6'da arka maşaya arka amortisör direk bağlıdır.
Bu yüzden arka frenin dozajlaması GSR'a göre zor ve hissizdir.
GSR'da ise desteklenmiş (braced) linkli arka maşa vardır.
On numaradır.
Ön fren kaliperlerine bak:
GSR'da 4 pistonlu kaliperler eski GSXR600'den çıkma.
FZ6'da 2 pistonlu kayan tip (en eski tip) kaliperler en ucuz ve dandik alternatif.
Bunları cahil ahaliye söyleyince tepki verirler.
Ancak güneş balçıkla sıvanmaz.
Pistte peşpeşe Hornet, GSR, Fazer sürmüştüm.
GSR alayını çok pis dövüyordu.
Fren mesafesinde hepsinden iyiydi.
Kalkışta hepsinden iyiydi.
Virajda hepsinden iyiydi.
Daha ne olsun?
Hah dersen ki şeklini sevmedim ona bir sözüm olmaz.
Sırf ben değil motorları peşpeşe süren 3 kişi de GSR'ın bu kadar iyi olmasına rağmen yabancı basın tarafından bu kadar sevilmemesini anlayamamıştık.
Slmlr,
Brkn
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/89071-suzuki-gsr-600-and-yamaha-fz6-naked.html#ixzz1Q8Ln5qZz
Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Çok geçmiş olsun. Ben böyle bir durumla karşılaşmamak için brandayıda çeksem motorun üzerine brandadan önce motorun depo ve koltuğunu birde ön çamurluğu örtecek sekilde bir çarsaf veya o tarza bir bez örtüyorum. Kedi brandadan içeri girsede bez motoru kedilerden korumuş oluyor. Ön çamurluğu örtme sebebim ise rüzgarlı havada branda pat par çamurluğa sürterek çzilmeye yol açabiliyor.
Yapacak birşey yok kardeşim olan olmuş geçmiş olsun bir şekilde onunda o çizikleri giderecek bir yolu mutlaka vardır. Bundan sonra daha dikkatlı davranıp önlemini alırsın.
enginer6 arkadaşım,çok geçmiş olsun.
KBC eline sağlık kardeş.
umutkardeşim,ben de senin gibi bezi elimden düşürmezdim.önceki sayfalarda benim SUZİmin resmlerini görebilirsiniz.r:ahhh o da kırmızıydı.
r:
eski bir GSR ci ve ileride yine GSR ci olacak bir abinizim.hala bu topiği takip ediyorum.motorlarınızın kıymetini bilin,tertemiz makineler,sattıktan sonra benim gibi pişman olmayın.eğer çok sıkışmadıysanız sakın satmayın.tamam ben sıkıştığım için sattım ama doyamadım GSR me.r:
enginer6 arkadaşım,çok geçmiş olsun.
KBC eline sağlık kardeş.
umutkardeşim,ben de senin gibi bezi elimden düşürmezdim.önceki sayfalarda benim SUZİmin resmlerini görebilirsiniz.r:ahhh o da kırmızıydı.
r:
eski bir GSR ci ve ileride yine GSR ci olacak bir abinizim.hala bu topiği takip ediyorum.motorlarınızın kıymetini bilin,tertemiz makineler,sattıktan sonra benim gibi pişman olmayın.eğer çok sıkışmadıysanız sakın satmayın.tamam ben sıkıştığım için sattım ama doyamadım GSR me.r: