[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aynen...:cat::cat:::plus1::

:queen::queen::queen::queen:

Yokk ...Vazgeçtim..... :))) :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Yaş lar takaşiden...... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

Ayrıca devrimin bir süprizi olacak..Bi motor denemesi yapmış bu gün..Çok memnun kalmış...Anı olarak ta bunu çekmiş..... :p

Bu arada herkese selamlar arkadaşlar Bekir ben kısa bi aradan sonra önümüzdeki hafta tekrardan aranızda olucam en kısa zamanda görüşüp kaynaşmak dileği ile....

GELİYORUM İZMİR BEKLE BENİ:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İhtiyar ne yaptın ya gece gece kaldır şunu :pale:

Yada kaldırma çocukluk diyorum sadece şimdi baştan sona okudum ve güldüm :mrgreen:

Son düzenleme:
Zaten herkes tanıyor olm seni..... Göreceksin hiç yabancılık çekmeyeceksin.... :p:p:p:p:p:p

Sevgili abiciğim gece gece bukadar şantaj yeter dahasını kaldırmaz bu bünye seviyorum seni :p:cherry:

V-TECH katili geri dönüyor artık yollar güvenli değil :queen:

Yok baba eskide kaldı onlar cahillik motoru yeni almış olmanın verdiği saçmalıklar çocukluk falan filan diyelim :)

Acelemiz yok arkadaşımız hele birde Amca la tanışsın bakalım.Bu arada sucuk ekmek perşembe günü adadamı olacakkk yoksam incirlik üssündemi? Bugün de evde laminat parkeler takılıyor işler bitmedi birtürlü.Nasipse bu cumartesi motorun 1000 km bakımı var bakalım sonrasında neler olacak.:cat:

Acelemiz yok arkadaşımız hele birde Amca la tanışsın bakalım.Bu arada sucuk ekmek perşembe günü adadamı olacakkk yoksam incirlik üssündemi? Bugün de evde laminat parkeler takılıyor işler bitmedi birtürlü.Nasipse bu cumartesi motorun 1000 km bakımı var bakalım sonrasında neler olacak.:cat:

%90 incir altında olucak amca :cat:

inciraltında olacak ...bu arada amca cengiz abi söyledi cezalıymışsın fazla sucuk getirmen gerekiyormuş haberin olsun:queen::queen::queen::queen:

Yarın kız arkadaşım ve ben oradayız bir aksilik çıkmazsa... Herkes kendi sucuğunu mu getiriyor, yoksa bir babayiğit mi var? :)

BU GRUBA BABAYİĞİT dayanmaz bir oturuşta 3 kg sucuk tüketiyorlar :p evi,ocağı,motoru,arabayı,tekneyi satan çok oldu bu yolda o yüzden herkez kendi alıyor :queen:

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben Adana MT nin eski elemanlarından Alp. Birkaç aydır İzmir'deyim. Okulu bitirdim, askere gittim geldim. Buraya yerleştim, çalışıyorum...

Son zamanlarda yeniden motosiklet almayı düşünmeye başladım. Konuya da gireyim hemen. 9000 lira param var:) Birkaç motosiklet baktım. Bu paranın altında ya da çok az üstünde. Hatta bugün şuan baktım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...unmaz-firsat-2003-r6-9-950-tl-52553093/detay/

9000e naked, ss, sport touring türevi( 4L ) temiz, güvenilir makine tavsiyeniz var mıdır?(Tabi İzmirde) Adana gibiyse piyasadaki motorların çoğunu İl grubu bilir zaten:D. Ayrıca şu sıralar ihtimaller içinde kafası karışmış, çok mantıklı düşünemez hale gelmiş durumdayım. Yönlendirmelerinizi beklerim.

Paldır küldür konuya daldığım için kusura bakmayın. Biraz acele oldu. Ayrıca sizde uygun görürseniz uygun bir zamanda tanışmak isterim.

Görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar