- Konu Yazar
Bu akşam bi arkadaşı eve bıraktım.Benzinim yoktu.Bi depoyla kaç km yol gidiyor diye hesaplamak için benzinde almadım(yedek depoya güvendim).Benzinim bitti yedek depoyu açtım.ancak çalışmadı.Aküyü yedim üstüne ayak vurdum.yok çalışmıyor.Vurdurmak istemedim ama mecburen vurdurdum.Vurdurdum ama yine çalışmadı.Yokuş diye saldığım yollarda serserisinden tut her türlü pisliğe rastladım.Kapkaranlık yollar.Issız yerler baya korktum.En sonunda beylerbeyine kadar indim ve benzin aldım.2 ayak marşında çalıştı.Allah'ıma bin şükür sapasağlam evdeyim...
Şimdi;
1.Yedek depoyu açtım neden çalışmadı ?
2.Motoru vurdurmanın zararı nedir ?
3.Yedek depoyu aktif hale getiren(çevrilen) düğme yukarı doğruydu.Servis öyle kalsın,benzinin biterse aşağı konuma getir dedi.Aşağı bakması açık,yukarda ise kapalı olduğunu söyledi.Yukarı konumdaydı.Bana mı yanlış söylendi acaba?
Cevaplarsanız çok memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler...
Şimdi;
1.Yedek depoyu açtım neden çalışmadı ?
2.Motoru vurdurmanın zararı nedir ?
3.Yedek depoyu aktif hale getiren(çevrilen) düğme yukarı doğruydu.Servis öyle kalsın,benzinin biterse aşağı konuma getir dedi.Aşağı bakması açık,yukarda ise kapalı olduğunu söyledi.Yukarı konumdaydı.Bana mı yanlış söylendi acaba?
Cevaplarsanız çok memnun olurum...
Şimdiden teşekkürler...
Son düzenleme: