"Necatik35" İlhami Abimize Anjiyo Yapılmış

İzmirin ağır toplarından :pİlhami Kolgak abimizle bir türlü hasret gideremedik...bakın Allahın işine bugün bir arkadaşım beni aradı BMW 650 cs hakkında bir sıkıntısı olduğunu söyledi...bende İlhami abiyi arayayım dedim...belki bir usta telefonu verir babında...aradım oğlu çıktı babam hastanede demez mi...başımdan kaynar sular döküldü noldu falan derken canım abim Bayraklıda özel bir hastanede kalbe giden damarlardan birinin tıkanması nedeniyle by-pass ameliyatı olmuş...sigara migara içer kendine pek bakmaz...şimdi inşallah kalbinin uyarısını ciddiye alır...

Kendisine huzurunuzda geçmiş olsun dilerim...

İzmirli arkadaşların abimize gereken ehemmiyeti ve ziyareti en kısa zamanda yapacağından hiç şüphem yok...bizim 50 lik İhtiyar Delikanlıyı yalnız bırakmayın bu zor günlerinde İzmir MT...:)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
İlhami Bey'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım tez zamanda ayağa kalkar.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun inşaallah tekrar eski sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin İlhami abi... :rendeer:

F54

sevgili abimize geçmiş olsun da ama sigara falan delikanlıyı bozar en kısa zaman da bırakması gerek:bounce:

Sevgili abimiz gecmis olsun, sagligina dikkat etmeni diliyorum. Senin gibiler bu dunyaya sikca gelmiyor. Lazimsin bize.

ilhami abiye geçmiş olsun. mete_han abi f 650 için yardımcı olabilirim arkadaşın istanbulda ise

Geçmiş olsun abimize. İnşallah en yakın zamanda kalkıp bmw'siyle düşer yollara :rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlhami usta,geçmiş olsun.
rektefiye tamam ise yollara düşmenin vaktidir şimdi.
yalnız zorlamadan,rodajı ihmal etmeden,sonra tam gaz korkma!.

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostuma ADANA'dan acil şifalar dilerim.sevgilerimle.

Aranıza Dönmüş bulunuyorum sevgili arkadaşlarım:)
Geçen hafta Cumartesi günü İzmir Çiğli hava üssündeki hava akrobasi gösterilerini izlemeye motorcu arkadaşlarımla beraber gitmiştim.("motorcu arkadaşlar" lafını daha sonra açacağım)Gösterinin ortalarına doğru göğsümde yanma ve ağrı hissetmeye başladım.daha sonra sol kolumda ağrı ve soğuk soğuk terleme başladı.Arkadaşlara benim durumum iyi değil dedim ve ayağa kalkmaya çalıştım. bu kalkış esnasında sendelediğimi görem arkadaşlarım hemen beni yere yatırıp 112 yi aradılar.Ambulans hemen geldi ve beni önce Çiğli hava üssünün içine kurulan sahra hastanesine oradan Karşıyaka devlet hastanesine ve anjiografi yapılması için Bayraklı daki Central Hospital e sevk edildim. Krizin başlama anından,amaliyattan çıkışıma kadar sadece 2 saat geçmişti.Kalbin sağ tarafını besleyen ana damar tamamen tıkanmıştı ve açıldı.Sol tarafını besleyen damarda %65 daralma vardı ve stent takılarak genişletildi.Kalıcı bir hasar almadan Allah a şükür yırttık:mrgreen:
Şimdi şu yukarıda geçen "motorcu arkadaşlar" lafına deyinmek istiyorum.
Bu motorculuk ne menem bir iştirki sınıf, tahsil,zenginlik,garibanlık,meslek vs.vs. tanımaz.Herkes birdir ve birimiz içindir.O cumartesi günü MOTORCU ARKADAŞLAR ımın çırpınmasını, telefonla aranılarak ben daha hastaneye gitmeden,acil de kamp kuran motorcu doktor arkadaşlarımın çabalarını ömrüm boyunca unutamam ve unutmayacağım.
NE MUTLU BANAKİ,MOTORCU ARKADAŞLARIM VAR.

Motosikleti
750x
necati abinin telefonu kimde var?
kimse varsa bana özelde verebilirmi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah acil şifalar versin demekki gercek dostların varmış yanında ne mutlu sana tekrar gecmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar