Halis usta olmussun sen yav!!!!:cat:
Omuzlar,çene falan tam yerinde.
Vay anasini.....
Tek hata gördum dista kalan pege yanlis basiyorsun.:cat:
biz bu çıkışımız egitim amaclıydı c.s.s idi ama normalde pist günleri var onun için saglam ekipman yani ya tulum bot kask eldiven yada alt ust iki parca saglam mont ve pantolan lazım birde 350 eur yada turk lirası karşılıgydı gecen sene bu sene ne kadar tam bilmiyorum pazartesi günü oldugu için tam aklımda kalmadı ama o cıvarlarda 27 haziranda tekrar var..
Bu 350 euronen sadece pisti kullanabilmek icinmi yoksa ders te veriyorlarmi???
Halis usta harika resimler.. :cat:
Ya bırakın ben ogün ordaydım halis abi dublör tuttu onu soktu piste... Kendisi padok alanında hatunlarla fingirdesiyordu... :queen:
Oglum oyle ulu orta yazmasana hanimda okuyor :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
İlkay sadece 1.kur 575 � ben iki kur aldim ama ilk firsatta 3 ve 4 de alcam almakta fayda goruyorum pist gunu icinde eger islerimi ayarlarsam giderim
Sokakta ss binmektense piste yilda 2 3 kere binerim yilda tum benzin paralarini pist parasi diye biriktiririm daha saglikli![]()
evim olmasın ama R 1200ST im olsun(SPORT TOURİNG..)) ım olsun o drece çok seviyorum ya..bu motorun bende ayrı bir yeri var..
BU MOTORUN KONUSU AÇILMADIĞI İÇİN BURAYA YAZIM..SÜPER BİR MAKİNA..KASLI BİR MAKİNA..115 HP 115NW
Dis deyince evet yani viraj disindan bahsediyorum.
Yattigin tarafin disinda kalan kisim.
CSS ile ilgili biraz bilgi paylas bizimle.
Neler yaptiniz, ne ettiniz.
Bakarsin bir kaç kisiyi daha heveslendirebilirsin.:wiinkk:
Her halde o ayagim fren pedalina basmak icin orda tutuyorum gayri ihtiyari diger resimlerede baktim hepsi oyle ama ilk piste girdigimde duzeltmeye caliscam uyarilarini dikkatte alicam baska varsa onlari da alim![]()
Yahu resimden akil mi verilir?
Beraber girmek lazim piste.
Arkandan gelmek lazim ki bisey söyleyecek yüzümüz olsun.:cherry:
Yine de kapmissin isi.
Zamanla oturur.
Ama bildigin yanlisi hemen duzeltmeye çalismakta fayda var.
Yoksa kaliyor öyle.
Tamam o zaman artik bir fransa yapip senle piste gireriz artik :queen:
Valla buyur gel,ordan daha ucuza gelir.![]()
Halis usta olmussun sen yav!!!!:cat:
Omuzlar,çene falan tam yerinde.
Vay anasini.....
Tek hata gördum dista kalan pege yanlis basiyorsun.:cat: