[MT İzmir]28 Mayıs 2BİN10 "Yine Yeni Yeniden" SEZON Açılışı Buluşması ! !

ben bu hafta çadırı kuruyorum :cat: benim sabit mekan belli perşembe çadırı kurarım cuma akşamı kızı okul çıkışı alacağım izmire dönüp gece yine geriye ilk haftanın tadını çıkarmaya :rendeer:

mekan belli, yer belli, parsel belli, varillerle ve bidonlarla da girişe işaret konmuştur bile şimdiden. yazın bol bol ziyaretine gelirim.:cat:

izmirden kaçtığımız ilk an yanındayız abi. virajlar beni bekler.
bak benim de canım viraj çekiyor cumartesi sabahı planlı viraj devriyesine çıkış yapabilirim.

Benim pazar günü İkariam Türkiye buluşmam var.... Bu hafta yokum... :cherry:

ikariam türkiye buluşması ne yaw. bak bunu bilmiyorum. pazar günü pınarbaşı da var:cat:

fotoları bekleriz!!! tez topiğe koyula :p

fotolar umarım ki en kısa sürede gelecek :)

doğanmı fotomu zor bence o iş :mrgreen:

eski dostları görmek hoş oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:19 ----------

resim yokmu ya o kadarda poz verdik bee

Aaaa hani ama fotolar ::piloot::

fotolar geliyor muuu ? :cyclopsan

Öyle bir ihtmal görmüyoruz artık.:)

abi kafamda bir yer var. hatta cumadan gidilip kalınacak mesafede. bungalowlarda var çadırda var. hatta yürüyüş için harika orman yolları kanyonları da var. denizde var plajda var. gölgeliklere bakmam gerekiyor:queen:

Neresi orası yav:cyclopsan cennet mi ne... hani şelaleler:mrgreen:
Kalamaki mi yoksa?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 ----------

ben bu hafta çadırı kuruyorum :cat: benim sabit mekan belli perşembe çadırı kurarım cuma akşamı kızı okul çıkışı alacağım izmire dönüp gece yine geriye ilk haftanın tadını çıkarmaya :rendeer:

haydi bakalım hayırlısı...yalnız Cumartesi öğleden sonra başlayıp Pazar öğleden sonrasına kadar yağmur var deniyor....önleminizi alın:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:21 ----------

paylaşım için teşekkürler :cat: güzel fotolar ancak eksik var gibime geldi:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar