[İzmir MT]13 Mayıs Cuma "Terasta Tabula Rasa" Buluşması -Teras Cafe

Moderatör (forrap)
Havalar ısınıyor,yollar bizi çağırıyor..

Bir çok yeni katılan arkadaşımızla samimiyetimizi ilerlettiğimiz,eskilerle eskimeye devam edip yıllandığımız,şen şakrak bol sohbetli,langırtlı,hava hokeyli çekişmeli ortamlardan biri ve klasikleşen mekanımız olan Terastayız yine bu hafta:)

Müsait olan,gelmek isteyen arkadaşları bu Cuma günü Bornova daki Teras cafe ye bekliyoruz..

Tarih : 13 Mayıs Cuma
Saat : 19:45 ve ötesi berisi gerisi..

Görüşmek üzere:cat:

Buluşma Yerininin Krokisi(telif hakkı karmacoma co. inc. e aittir:) ) :

teraskrokimtzmir0611200.jpg

ilk yorum da benden gelsin cumaya ordayım motokurt abiyi de bekliyorum :mrgreen: :queen:

gelmesek olmaz şimdi :queen: belki taze rakip çıkar :wiinkk:

Ama olmuyor ki koskoca Teras Cafede bir langırt masası pehhh :) Air Disc oynasak anacım oda deli hava üflüyor üşütücez sonra :)

Havalar ısınıyor,yollar bizi çağırıyor..

Bir çok yeni katılan arkadaşımızla samimiyetimizi ilerlettiğimiz,eskilerle eskimeye devam edip yıllandığımız,şen şakrak bol sohbetli,langırtlı,hava hokeyli çekişmeli ortamlardan biri ve klasikleşen mekanımız olan Terastayız yine bu hafta:)

Müsait olan,gelmek isteyen arkadaşları bu Cuma günü Bornova daki Teras cafe ye bekliyoruz..

Tarih : 13 Mayıs Cuma
Saat : 19:45 ve ötesi berisi gerisi..

Görüşmek üzere:cat:

Buluşma Yerininin Krokisi(telif hakkı karmacoma co. inc. e aittir:) ) :

teraskrokimtzmir0611200.jpg

Gün gelir Teras cafenin yerini değişir, bu kroki değişmez arkadaş :)

Ama olmuyor ki koskoca Teras Cafede bir langırt masası pehhh :) Air Disc oynasak anacım oda deli hava üflüyor üşütücez sonra :)

Amca çok merak ediyorum sen çocukluğunda soğukla ilgili bi şey mi yaşadın, ayazda falan mı kaldın beyav,:queen::queen:
bulmuşun böyle sıcacık ortamı hala üşürüm de üşürüm diyon :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

gelmesek olmaz şimdi :queen: belki taze rakip çıkar :wiinkk:

Ne o biz bayatladık mı hemen :pr::pr:

ben biliyorum burayı, "küçükpark'a gider" okunun ucunda evimiz var :) cumartesi günü çağan fotokopi'nin karşısındaki küheylanlar sizden miydi izmir mt

DEKA bizim hayatımızda heyecan lazım, daha ne kadar yaşayacağız ZAYIF geldiniz bize güçlü rakip lazım :queen:

13 cuma mı:silent::silent::silent:
bisiklet bile kullanmam 13 cumalarda:pale:

Terasta Buluşalım, Eğirdir festivaline katılacak arkadaşlar varmı ? hem onu konuşuruz hoşçakalın görüşmek üzere

13 cuma mı:silent::silent::silent:
bisiklet bile kullanmam 13 cumalarda:pale:

bizde bir aksilik olma durumunu düşündüğümüzden MOTOR larımızla gidiyoruz :queen:ne olacaksa en sevdiğimizle birlikte olsun diye :cat: her 13 cumayı 14 cumartesi olunca unutuyoruz :rendeer:

Amca çok merak ediyorum sen çocukluğunda soğukla ilgili bi şey mi yaşadın, ayazda falan mı kaldın beyav,:queen::queen:
bulmuşun böyle sıcacık ortamı hala üşürüm de üşürüm diyon :rendeer::rendeer:

Valla bende enine boyuna araştırdım ve sonunda neden olmadık yere üşüdüğümü çözdüm.Ben çocukken yani 3 yaşlarından itibaren Rahmetli Dedem ve Babaannem le büyüdüm anne baba Almanyada işçi olarak çalışıyorlardı hal böyle olunca malümünüz bizde dedele babaneye emanet olunca aman torunumuza birşey olmasın diye yazın bile kafamı gözümü atkı çarşafla sararlarmış o zamanlarda böyle yapa yapa sanırım bende rüzgara karşı hassaslaşmışım şimdi bu yaşlarda ortaya çıkmaya başladı ters rüzgarlara maruz kaldığımda boynum tutuluyor ama her zaman çantamda Dolerex bulunur beni iyi gevşetiyor :mrgreen: İşte bu sebepten ötürü bunu yenmek adına da motoru almış oldum ama ne sihirdir bilinmez motora binince tutulmuyorumda yere sabit durunca rüzgara karşı tutuluyorum :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar