Gaziantep'ten Motosiklet Kazaları (video)

Kazaların oluş şekli insanların ne kadar eğitimsiz olduğunu gözler önüne seriyor.
Kaza yapanların üzerinde hiçbir koruma olmaması ise , ne kadar cahil olduklarını...

yav bide bi çoğunda motorcular hatalı hem gereksiz bir hız var sokak aralarında hemde adam düz yolda düşüyor, durunca düşüyor bu ne biçim bir araç kullanımdır
koruma mevzusuda ayrı be kardeşim Allah akıl fikir versin

yahu düz yolda hiç bir şey yokken motoru neden yere yatırıyorlar?

45. saniye hariç hepsinde motorcular hatalı.
birde 1.34 deki kaza çok kötü yahu. Adam acaba yaşıyor mu?
hiç bir sebep yokken de düşüşleri ayrı bi trajikomik.

Yazık bu insanlara. 0 koruma. Canları bu kadar değersiz olmamalı. Hem madem hız yapacaksın en azından korumalarını giy ve başka insanlara zarar vermiycek boş bi cadde de yap.

Böyleleriyle aynı aracı kullanmaktan utanıyorum.:pr:

diğer şehirlerde varmı bilmiyorum ama Antepte motor tamircileri Honda cg 125 çakması Çinli motorları 300-320cc ye çıkarıyorlar bu dahada içler acısı bir durum sırf bu iş için çalışan tamirciler var gençler bu tamir hanelere gidip motosikletlerinin silindir hacimlerini büyütüyorlar sonrası vahim o motosikletlerle çevre yoluna yada otobana çıkıyorlar motosikletlerin üstüne yatıp 200 km süratlere çıkıyorlar sonra bi duyuyorsun bir motosikletli genç daha ölmüş üstlerinde sıfır koruma kask falanda onları bozuyor takamıyorum abi diyor.bunun adı cahillik değilde ne

Görünen köy kılavuz istemez ya, işte bu videodakilerinde hali aynen böyle....Eğitim şart :bounce:

Hani göz göre göre derler ya bir çoğu öyle.İzlerken inanamadım videoyu izlemeden önce zaten hiç kasklı görmeyeceğimi tahmin ediyordum.Canlarını cöpten toplamışlar demek ki?

ne yalan söyliyim çok güldüm hatta kahkahalar attım:queen::queen::queen:sadece ilk kazaya ve kapıya çarpan adama üzüldüm. keşke bütün kazalar bu videodakiler gibi olsa

forklifte arkadan patlayanı anlayamadım bende..bomboş yol o hızda önüne bakmama ihtimalide yok virajdada değil..sebebsiz bi şekilde gidip çarptı.Allah hepimizi korusun kazalardan izlerken bile tuhaf oluyorum.

Durup dururken düşüyormuş gibi görünenler ön freni kullanmayı bilmeyenler.Ön tekerleği kaydırıyorlar diye tahmin etmekteyim.

Kuryeyim.Gün içinde yolda karşılaştığım diğer kuryelerin ve motosiklet sürücülerinin %90'ının sopalık olduğunu düşünüyorum.Ben de dahil.

hemzemin geçitte arka arkaya durup dururken düşenler neden düşüyor acaba ben onu anlamadım,yolda bir sorun var galiba:silent:

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
büyük şehirleri bilmem de anadolunun ilçelerinde polisin önünden geç kasksız bişey demiyorlar..laf arasında bi polis arkadaşa dedim.ya adam önünzden geçiyor bi şey demiyorsunuz neden böyle diye sorduğum da belli uygulama günlerininin olduğunu bunun haricinde bişey demediklerini işittim..bu acı birşey ..ben 200 m de gitsem kask takarım 2 km de gitsem..ama insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.neden böyle bilmiyorum..korumasız yola çıkan motorcu ilmeği boynuna takmış sandalyenin üzerinde intihar etmeyi bekleyen veya düşünen sağlıksız yapıda insanlar olarak düşünüyorum..olmaz olmamalı..taşra da her gün uygulama yap bak o zaman nasıl oluyo..herkez kask takıyor olacak.ben diretmeye karşıyım öncelikle bilinç lazım ..ama bu bilinci görmeye benim ömrüm yetmez sanırım..

hemzemin geçitte arka arkaya durup dururken düşenler neden düşüyor acaba ben onu anlamadım,yolda bir sorun var galiba:silent:

aynen oyle abicim benimde başıma geldi sakın gulmeyın kolunu kanadını kıranlar çok ansızın kayıyo raylar helede lastık kotuyse çok fena cehaletse açık ara ortada bende askerlıgımı tugayda yaptım şöfördüm ve sanayıde cocugun bırı nerdeyse altıma giriyodu antep çok sıcak bır ılımız kask takmamlarıda ondan olsa gerek :cat:

2 görüntü hariç gülmek den karın ağrısı geldi bana:queen:
hindistan trafiği gibi one yavv öyle:queen:

En çokta polisten kaçan Arkadaşa üzüldüm:)şimdi bi yığın ceza kesmiştir aynasızlar:)

harbiden ya polisten kaçarken düşmesi kötü olmuş allah aynasızlardan korusun:DD:

Hocam polis dur dedimi duracaksın.Durmama gibi bir lüksün yok,illaki durdururlar:)Bundan 2 sene önce araba kullanırken müziğin sesini öyle bir açmışım ki,arkamdan dur diyen ekip arabasını duymamışım.Yolda boş,basıyorum hani.Polisler beni kaçak sanıyor:cherry:Sonrası 3-4 km sonra nefes kesen bir operasyonla durduruldum:mrgreen:Anlat derdini anlatabilirsen,nerdeyse kelepçe takıyorlardı:pr:Neyse ki baktılar tipimiz temiz kendi halinde birisi,derdimi anlattım da olay tatlıya bağlandı.Tabi üst araması taraması vs. saymıyorum bile.:cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar