arkadaslar koskoca karaman ve ereğlide bulamadım bu motoru.150 bin nüfüslü yerlerde yok..r:mersinin erdemli bayisinden sipariş edeceqim ama kargo teslim mi ödüyoruz veya anlasmalı bi bayi ile mi getirtiyoruz..bi arkadas vardı gazantep bayisinden getirtmis..nasıl getirdi onu merak ettim.para hazır cebimde duruyor ama 1 haftadır bulamadım motoru bizim arkadasta 2009 u var nerdeyse 0 titresim ve motorda bi oynama olmadan 160 ı gördü motor kesin almam lazım bilgi verirseniz sevinirim..şimdiden tesekkürler..
r:
dostum gaziantep bayisinden alan benim motorumu
yalnız motorlar burdan gebzeden dağılım olduğu için benim motor hiç antepe gitmedi ilk parti motorlar gelmeden antep bayisi ile konuştum adımı yazdırdım telefonumu filan kesin alıcam dedim motoru ise sürat motora yani istanbulda bana yakın olan bayiye benim adıma göndermelerini istedim kargo ücreti filan yok motorun parasını ise 2500 tl nakit hesabına gönderdim geri kalanı ise kredi kartımdan çektirdim plakayı sürat motordan çıkarttım
tvsmotor bu siteye girin orda bayi adresleri var ara konuş onlar senin istediğin bayiye yönlendirsin kargo ücreti filan yok dostum bol şans inşallah herşey gönlünce olur