ben 300+ sınıfında gidiyorum ercanım :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
toprağımla birlikte gezmek hoşuma gider :cat:
Sınıf ayrımcılığına karşıyız
Kopup gidersen olan yine sana olur, sağa çekip beni beklemek zorunda kalırsın :queen:
Merhaba arkadaşlar ben Kocaeliden SERKAN, 3. gezide istanbul grubunu belediye zabıtaları ile birlikte izmit sahil yolunda karşılayan mavi cruiser lı kırmızı t-shortlu genç bendim =)
bu senede tekrar aynı yerde toplanmaya ne dersiniz? MODERATÖR arkadaşlar bir yardım ederse dağılmamış oluruz.
Malum hızla kaptıranlar yavaş gidenler derken gişede bekleyen hızlı geçen eden derken grup dağılıyor.bu sene tekrar sahil yolunda ben durdurayım gelenleri, korteji orda tamamlayım direk dağ yoluna devam edelim 3. gezideki gibi =) ne dersiniz?belki bu senede belediye bize 2 adet zabıta ekibi tahsis eder.onlar sayesinde sorunsuz gider geliriz =)
[email protected] adresim. düzenleyen kişiler irtibata geçmek isterse.elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Birde mod. arkadaştan ricam şu tesis girişindeki dik bayıra mıcır dökmesinler =) çıkmasıda inmeside bir dünya sorun geri geri kaydıydım en son =) hani söylerseniz diye dedim =)
arkadaslar birsey sorucam benim ilk uzun yol deneyimim olucak bu yolda sikinti yasarmiyim birde yolculuk nasi geciyor herkez sakin ve birliktemi suruyor yoksa dip gaz mi
250 cc ve altı gurubu yola en son çıkıyoruz ve ortalama 90-100 km sabit hızda gidiyoruz senin motorun nedir:silent:
arkadaslar birsey sorucam benim ilk uzun yol deneyimim olucak bu yolda sikinti yasarmiyim birde yolculuk nasi geciyor herkez sakin ve birliktemi suruyor yoksa dip gaz mi
90-100 le gidilirse ben yokum aga...gaz açacaadım...:cherry:
mekan güzelmiş ilk defa gidicem.Beykoz civarında benden başka katılan varmı acaba?olsa fena olmazdı yabancılık çekmezdim
mehmetcik tesislerinde gerekli açıklama yola çıkmadan yapılacak zaten :cat:
ayrıca beni geçenler guruptan çıkarılacaktır :farao:
bu arada gurup sürüşü bilgilerini okumadan gelmeyin
önündeki arkadaşını geçmeyecek şekilde motorunu kullanamayan yoktur herhalde aramızda:bounce:
Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)
sınavım var ercanım ogün benimm siz giderken ben arkanızdan yetişmeye çalışıcam herhalde![]()
benim motor 5.kez (son ikisi garanti kapsamında) sıfırlandı aga rodajdayım nereye basıyom..80 le tın tın...(valla)cbf topacında yazmaya utanıyom..çaktırmayın...:queen:
mekan güzelmiş ilk defa gidicem.Beykoz civarında benden başka katılan varmı acaba?olsa fena olmazdı yabancılık çekmezdim
vardiyamda arıza çıkmazsa bende ilk defa gidicam. burdan karşılıklı soru cevap veriyoruz ama senden bir farkım yok. büyük bir ihtimal kendimi turist gibi hissedeceğim ::gozluk:: Kalkış Bulgurlu - Libadiyeistikamet = İzmit otobanını sonrada opeti bulmak :
uups::
vardiyamda arıza çıkmazsa bende ilk defa gidicam. burdan karşılıklı soru cevap veriyoruz ama senden bir farkım yok. büyük bir ihtimal kendimi turist gibi hissedeceğim ::gozluk:: Kalkış Bulgurlu - Libadiyeistikamet = İzmit otobanını sonrada opeti bulmak :
uups::