- Motosikleti
- Sym Sympony ST200i E5 ABS
- Konu Yazar
selamlar sızın bu sayfadakı kullanıcı yorumlarınızı takıp edıyorum ve bu scootera dıkkat cekmemı sağladınız ve anlattıklarınıza göre daha bır motosıkletten ne beklenırkı şimdi genel olarak sehır içinde kullanıyoruz ama senede bır kaç kezde sehır dışı gezıyorum şimdi sehır dışında 140 km hız yeterli benım aradığım motosıklette tork olması bu cc dekı scoterleın gucunun yetersız kalması yolda yokuşta bayılması hıç hoşuma gıtmez anladığım kadarıyla bu motorda sorun yok yanı sehır dışında üzmez gıbı
ben elimden geldiğince tarafsız, marka fanatikliği yapmadan düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum,aşırıya kaçarsa affola ,öncelikle bu motora 2 kişi mi yoksa tek kişimi bineceksiniz ,eğer ben genelde tek kişi biniyorum derseniz,gerçekten süper bir motor,az yakıyor kuvvetli ve hızlı ,tek kişi ile 2 kişi binme arasındaki tek fark 2 kişide gaza tepki vermesi 1 kişiye göre daha yavaş,tek kişi binerken sanki insana 250cc lik bir motora biniyormuş hissi veriyor,hatta bana göre eski motorum xmax e göre tek kişide daha atak ,2 kişide ise tabiki aradaki cc ve tork farkından dolayı xmax kadar degil ama bu hali bile piyasa satılan 200cclik scooterlerin çoğunu alt edebilecek düzeyde.ben kısaca 2 kişi binerkenki değerleri tekrarlayayım sizde kafanızda ona göre bir düzey belirlersiniz,enjeksiyon sport modda iken rüzgarsız düz otoyolda 2 kişi 140km ye kadar çıktım,eğer karşıdan rüzgar alırsam süratiniz 120-125km yi geçmiyor,rampalara hızlı girerseniz çok uzun ve dik olanlarda süratiniz 90km ye kadar düşebiliyor,işin komik tarafı 90 la girersenizde 90 da kalıyor pek düşme olmuyor ama gazı açsanızda 90ı da geçmiyor.şimdiye kadarki en yüksek tüketimi 3,5lt oldu buda otoyolda 2 kişi devamlı 110-130 arası giderek yaptım,en düşük tüketimim 2,6lt 70-80km yi geçmeyerek tın tın gezinti modunda oldu