[İZMİR MT] (29 Nisan Cuma) KLASİK TERAS BULUŞMASI

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tarih: 29 NİSAN CUMA
Yer : Bornova TERAS CAFE
Saat: 19:45 ve Ötesi..

Mekanı bilmeyenler mutlaka olacaktır,grupta yeni arkadaşlar var.Bunun için krokisini koyuyorum Teras cafenin.Çok zor bir yerde değil zaten..
GÖRÜŞMEK ÜZERE...:rendeer::rendeer::rendeer:

Görüşmek üzere.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

teraskrokimtzmir0611200.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

Hızlı onaylayan mod arkadaşa teşekkürler..... :p

BENDE geleceğim ( korkarak yazıyorum bu hafta aksilik sonrası ) :p

Ben yeniyim hemde çok yeni benide aranıza alırmısınız?bazı soracaklarım olacak...

tabi kardeşim bizim yüreğimiz, masamız herkeze açık :rendeer: sonuçta bu bir toplantı sürüş yapmıyoruz risk yok :cat:

Cengiz abicim tekrar gelmiş geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum ve evet perşembe gecesi yaptığımız semaver buluşmasından sonra teras cafe buluşmasına gelmemek olmaz.DeKa sız olmaz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tabi kardeşim bizim yüreğimiz, masamız herkeze açık :rendeer: sonuçta bu bir toplantı sürüş yapmıyoruz risk yok :cat:

Toplanalım bakalım..... Belki akşam sürüşü bile yaparız... :cherry::cherry::cherry:

Mümkün olursa önce perşembe semavere sonra cuma teras cafe toplantısına gelicem ama cuma daha kesin gibi. Orada görüşmek üzere adım Şahin şimdiden belirtmek istedim :mrgreen:

Özellikle motokurt abimizi yeni cbr250r ıyla görmek isterim :rendeer:

Son düzenleme:
APV41 ve Alp_tunay beyler ; çok sağlam bi eküriyle geliyorum terasta langırt dersi var size.

terasın arka bahçesinde çok fatiha okuduğumuz var :mrgreen: böyle deyipte sonradan çay hesabı sırasında kalbi duran :queen:

alper çadırımızın duvarında kafa derisi asacak yerimiz kalmışmıydı :p bir kafalık yer açalım yenisi geliyor :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet..Bayağı hazırlanmışız.. :queen::queen::queen:

Valla gördüğüm her İzmir MT topicine yazıyorum buraya da yazayım. Ben bu yaz 1-2 ay İzmir'de kalacağım..
Herbirinizle tanışacağım, mangal yakacağım, boyoz-yımırta yiyeceğim..
Haberiniz ola :)

Başlığı açtığımda yazasınız oraya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar