Kayıp Motorcular

Olmammı beyaaaa.... Ne zman nerde saat kaçta... Aslında söyle bi kuzu alsak tam sile veya riva tarafına gitsek guzel bir hafta sonu gecirsek...

hahah aa ha hhaaa biz diyoruz ki . bi porsiyon adana.. sen diyosun .. bi kuzu :D :D :D :D : allahtan deveye sehem ortak girmedin ... bide lokmalarımı sayıyosunuz diyosun .. ben daha ne diim ki :D

Gazı veriyorsun sonra beni obur gibi gösteriyorsun motorcamiyasının güzide sitelerinden birinde.... :salut: Yakıstıramadım... Zaten 105kg olmam lazım kilo alma rejımı yapıyorum deve de dersem yadırgamayın...:p

la oglum oyle deme 125 km hız uyapıyor bayır aşagı mete oda onun agırlıgı ile :queen:

ohaaa 125 km yi ve o cüsseyi hangi disklerle durduruyor...:p Bu arada okadar hıza cıkıyorda virajları nasıl donuyor onu merak ettim gercekten kontra teknigini bilmiyormu yoksa arkadasa karalama kanpanyasımı yapıyorsun halis beycim :queen:

Allah da sizi güldürsün vallahi yorgunluktan şaftım kaymış vaziyette tam randımanlı cevap yazamadım agama...:p

apaçisin dediler gız vermediler...:p

GKN vardı o nerde acep :p Marv kayıplarda :cyclopsan muratgergerli, mCk, deli_mavi, deli_mavili, OGLUMVE BEN, zion1, ümmet abi bunlarda kayıp daha çok isim varda aklımda zamanım yok o kadar işlerim yoğun :mrgreen:

Son düzenleme:
ozrace kardeşim vallah ben de özledim mangal sohbetlerini yaa:mrgreen: buraki ile görüşüyoruz, motoru sattı, askerden döndü, doktorası bitti vs. ihsanhakan küstü gitti biryerlere takılıyor aramaz da oldu ne yalan diyeyim:pale: Pınar dan desen son gezimizden bu yana (neredeyse 2 sene) hiç habar yok. Bizim gezilerin düzenleyicileri kocaeli gurubuda ortalarda görükmüyor, uçanteneke, teflon vs:silent:

abicim allah bağışlasın vallahi tıpkı sen.bu arada senide özledik mangalcılar olarak:mrgreen:bu arada motorunun çalınmasına çok üzüldüm abi büyük geçmiş olsun:pale:
burak abi vardı twister ı olan,sonra pınar ı göremiyorum,ihsan hakan abimiz yok,istburak vardı en son ben askerdeyken köprüde kaza yapmıştı cıbırıyla,şimdilik aklıma gelenler.erdinç de kurye oldu siteye girmez oldu.

Burdayım bennnnnn... Hem benden önce sen kayboldun denizci abi :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

GKN vardı o nerde acep :p Marv kayıplarda :cyclopsan muratgergerli, mCk, deli_mavi, deli_mavili, OGLUMVE BEN, zion1, ümmet abi bunlarda kayıp daha çok isim varda aklımda zamanım yok o kadar işlerim yoğun :mrgreen:

deli_mavili olandı sanırım kemal.. o da hayli iyi maşallah.. en son doğum günümdeydi sağolsun..

gergerli abiyi bende merak ediyorum bulsak ya..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 ----------

Bi de Pınar vardı. Birdenbire kayboluverdi ortalıktan.

Ne çok hatırlanmışız vallaa sağolun varolun.. Duygulandım..

bu gece nöbetim boyunca bu başlığı baştan sona hepsini okudum. en çok dikkatimi çeken şey ise mete_han 'ın bu başlığın ilk açıldığı günden beri 4 kere banlanıp geri gelmiş olması :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu gece nöbetim boyunca bu başlığı baştan sona hepsini okudum. en çok dikkatimi çeken şey ise mete_han 'ın bu başlığın ilk açıldığı günden beri 4 kere banlanıp geri gelmiş olması :rendeer:

sen hiç merak etme mete kaşınmaya başladı bu gün yarın tarih yine tekerrür eder :queen::queen:

başlığı boşver 2005 den beri yediğim banları ben bile hatırlamıyorum...:p

sen hiç merak etme mete kaşınmaya başladı bu gün yarın tarih yine tekerrür eder :queen::queen:

ilacım sende Halis Başçavuşum...:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne çok hatırlanmışız vallaa sağolun varolun.. Duygulandım..

Fuarda karşılaşmışmıydık sizle?.... :silent::silent::silent::silent::silent::cherry::cherry:

Gerçekler acıdır/Mete Handro acıtır/CBF150'07 67.000 kmde & Köftelerin Gücü Adına Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2011)
köftestar & pandastar & banstar / İt İti Isırmaz/

Yuh diyom sana.... Bu nasıl bir imzadır.... CV gibi... Beklenilen maaş yazılmamışş... Şikayet edicem olm seni..Veri tabanını meşgul ediyon diye.... :bounce::bounce:

Yuh diyom sana.... Bu nasıl bir imzadır.... CV gibi... Beklenilen maaş yazılmamışş... Şikayet edicem olm seni..Veri tabanını meşgul ediyon diye.... :bounce::bounce:

aga sen niye özel tüzel herşeyin içindesin yav...sana Meraklı Melahat diycem bundan sonra...:)

Kıldiken nerelerde acaba..yani Gültekin...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar