Hayırdır Satıyormusun Yaw
Arkadaslar Ege Bölgesinde 3000-3500TL arası Saglam 20.000Km Geçmemiş Cbr Alınacaktır Renk Fark Etmiyor Repsol - Turuncu - Kırmızı [ Ama Kırmızının Arkadası gri olan hariç]
Yarın satılıyor.
Hayırdır Satıyormusun Yaw
Arkadaslar Ege Bölgesinde 3000-3500TL arası Saglam 20.000Km Geçmemiş Cbr Alınacaktır Renk Fark Etmiyor Repsol - Turuncu - Kırmızı [ Ama Kırmızının Arkadası gri olan hariç]
Yarın satılıyor.
bende bugünhonda merkezi aradım aynı şekilde biz size dönecegiz dediler bir saat falan sonra döndüler mayısın sonuna kadar motorlar elinizde olur dediler artık işimiz Allah'a kalmış sen xenonları almışın hayırlı olsun ben kask mont xenon aldım+ garajı bile yaptım bekliyoruz::wiinkk:
Kask ve mont için bütçe nekadar ?
http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_aero_yazlik_ceket-1119-0-141.htmlkask mont eldiven ve alabileceğim tüm ekipmanlar için 350 - 400 tl civarı. 200 tl lik bir nitro aikido kask düşünüyorum motomax^dan ama yinede danışmadan almak istemiyorum. yorumları önemsiyorum. ve satan yerin taksit yapması gerekiyor![]()
bende 120.80.17 lastik arıyorum nerden bulurum arladaşlar?
michelinde 120/80/17 lastik var mı?
gökhan cbr nin orjinal dişlileri ön 14 arka 42 sen ön arka dişlileri kaça çevirdinde 2de 90 , 3de 120 yapabiliyosun ? orjinal bi cbr 2de 70, 3de 95 yapıyor..
pilot power'in varda pahalı kanka![]()
Ön aynı arkayı saymadımsayınca yazarım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
Ne kadar aga bi link atsana bildiğin bir yer varsa...
hocam kask ve mont olarak nasıl bi şey aldınız ? bende kask bakıyorum. ayrıca güzel deri mont almak istiyorum.
cbr sahipleri lutfen biraz insaflı olun satarken sıfırı 5 bin tl olan motorları 2005 2006 ları 3.5bin tl 4.0bin tl e satmaya calışanlar var :farao:
Sıfırını 5 bine veriyorlarsa 2 tane ben alayım hemen. nerde bu 5 bine?
peki arka dişliyi küçültünce motor çekişten düştümü ? düz yolda son hızı değiştimi bilgi verirmisn bende değiştircemde onun için soruyorum ?