Bora abi senin son günlerde başlattığın bu paylaşma hareketi hepimiz için çok faydalı oldu.:cat: Gerçekten sayende birçok merak ettiğimiz fakat bilmediğimiz konu aydınlandı, inşallah aydınlanmaya da devam edecek. İlgin, yardımseverliğin ve paylaşımların için çok ::thanks: Davut ve Volkan arkadaşlara da aynı şekilde tecrübelerini paylaşarak aydınlattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum :cat:

Merhaba Nihat bey;
Ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakma. Yazdıkların için teşekkürler. İşte böyle böyle elimizdeki Falcon'ları güzelleştireceğiz. Herkesin görünce vurulduğu bu motosikletlerden yedek parça fiyatları yüzünden insanların uzaklaşmasını bir nebze engelleyebilirsek bizim için de iyi olacak. Ne kadar çok Falcon'cu olursa o kadar iyi.
Ha bir de kaç gündür uğraştıklarımın sonunda çıkardığım şöyle de bir sonuç var. Bizim motosikletlerin parça ömrü, kalitesi, (görünüm ve karizmasını hiç saymıyorum bile) gibi değişkenleri ile diğer eşdeğer sayılabilecek motosikletleri karşılaştırınca Falcon her sınıftan vatandaşın kullanabileceği bir motosiklet. Tabi çin-çon ları karşılaştırma kriterlerinde yok.
Eeeeee Falcon'unu seven dikenine katlanacak.
Uzun sözün özü, Falcon parçası yok diye birşey yok. Siparişle bile geliyor. Parça ömrüne göre kıyaslandığında yedek parçası ucuza bile geliyor denebilir. Hareketli parçaların dışında (ki onlarda bile aşınma nedenli zorunluluklar dışında arızası çok az) yedek parça ihtiyacınız olmaz. Ama karenajlara dikkat. Karenajına değil de sticker larına yanarım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Aramayın diye bazı parça kodlarını yazıyorum. Egzantrik parçaları için hiç piyasada araştırma yapmayın. Direkt honda bayilerinden alabilirsiniz. Fiyatları gayet uygun. Umarım işinize yarar.
14401MBV305 - egzantrik zinciri
14520KCY671 - egzantrik zincir gergi
14511KCY670 - egzantirk palet
14620KCY670 - egzantrrik palet
14321MAN620 - egzantrik zincir dişlisi
23801KCY670 - zincir ön dişli
41201MCG000 - zincir arka dişli
43251MCG000 - arka fren disk
43105MY6415 - arka disk balatası
43105KAS405 - ön disk balatası
35010MCG000 - kontak seti