2011 cbr125 'ler yakıyor resmen. Sıfır fiyatı nekadar bu motorun ?
aga sibiar kesmezse hiç birşey kesmez seniadı yeter bee :cat:
olum ciddi ciddi doğruyu söyleyin abartmaca yok kaç yapıyo CBR125 gerçekten?
140'a falan inanmıyorum ben açıkçası.
benim motor sağır olmasına rağmen iki kişi 120 gördük aga rüzgarsız havada motorun üzerine yatmadan, bu gökhan manyaaanda arrow egsoz var bide arka dişli küçük onun motor tek kişi 140 görüyo yokuş aşağı tam gaz, bence memnun kalırsın şimdiye kadar alıp memnun kalmayan kimseyi görmedim ben
bende ilk aldığım zaman oluyordu korkma o geçecek o sorun yeni yeni alışıyor ondan
evet arkadasım aynı problemı bende yasıyorum bazen 1 . vıteste kılıtlenıyo sımsıkı kalıyo ne asagı ınıyo ne yukarı fazla zorlama oyle olunca stop et tekrar dene gecıyo vıtes buarada alıcak bır arkadas var kararsız kalmıs galba sana tevsıyem eger butcenı zorlamıycaksa kesınlıkle cbr 250 al ben 125 ve 1250 kullandım 250 barız farklı ben uzun yol yaparım gezerım dersen kesın 250 ama ben sehır ıcınde haftasonu turlarım dıyosan 125 tavsıye ederım bu benım gorusum cbr 125 le uzun yol yapılmaz mı yapılır ama 250 lık ıle daha konforlu ve keyıflı bır yolculuk olur hem 250 lık cbr ın motor sesı tatmın edıcı tavsıyem kesınlıkle cbr 250 r
İlker Bak Arabalardada Aynı Problem Geri Vitese KOyarken Yasana Biliyor Debri. Bırak Tekrardan çek Bide Öyle Dene Torku Ayıramıyor Olabilir...
Ve beklenen resimler geldi buyrun, 2006 - 2011 karşılaştıralım
Uploaded with ImageShack.us
Umarım dediğin gibidir kardeşim
Aynen öyle, dediğin gibi stop edip çalıştırınca atabiliyorum vitesi ? nasıl bir sistem anlamadım.
Ama içimin rahat etmesi için bi götürücem sanırım önümüzdeki hafta)
bu motor benim yalnız şuanda şok yaşıyorum iş yerindeki arkadaşlar motorun fotosunu çekiyor biri demişti bende pek kaale almamıştım çok şaşkınım şuan fotoğrafı çeken arkadaş bana ulaşabilirsen sevinirim![]()
senın motor senden once ünlü oldu
Ama eski kasadan cok cok iri duruyo![]()