---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------
örnek motorun orada ise eski garaj tarafında bendim biradermotorun hayırlı olsun güle güle eskit şehir merkezinde ki tek asya 200 lük bendeydi bir de sen geldin hadi hayırlısı bakalım. senden önce konya da 3 taneydik çoğalıyoruz git gide ama asya motordan konya da ki reklam hizmetlerim için ücret isteyeceğim
![]()
evet örnek motorun orda muammer ustaya ilk ayarlarını çektiriyoduk. olayın şokunu atlatamadığım için ruh gibi geziniyordum ortalıkta... ee çok görmeyin kaç gece uyutmadı beni bu motor... Çok teşekkür ederim hocam seninki de yeniymiş 1 ay oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsam bende şimdi çok memnunum kara bahtımdan hemen kara kış geldi fazla km yapamadım ama bende çok memnunum soğukta ilk çalıştırırkenki huyunu da öğrendim sayılır zıpkın gibi sıçrıyor MAŞALLAH! zorlamak ta istemiyorum ama hayvancağız hız istiyorum diyor sanki :queen:
müsait olduğun bir gün tanışalım hocam olurmu bu benim ilk motorum bana ip uçlarını gösterirsin artık. yamyamahana ve gaccal da gelir.