Merhaba arkadaşlar, ben de 2 yıl kn150 kullandım ilk vitesli motorumdu kısaca ben de yazayım bişeyler belki katkım olur. Bir kaç arkadaşın dediği gibi motorda 80e kadar fazla titreşim olmasa da 80den sonra titreşim çok fazla artmaya başlıyordu ben de ön dişliyi değiştirttim belirgin olmasa da biraz azaldı diyebilirim (belki de psikolojik . Motor 120yi çok rahat görüyor otobanda yokuş aşağı giderken ibrenin 120yi biraz geçtiğini de söyleyebilirim ama sonuç olarak ibre 120yi rahat görüyor. 30kmlik yolda okula gider gelirken titreşimden dolayı rahatsız oluyordum.Motordan indiğimde bir 5 dk ben de titremeye devam ediyordum ama hız konusunda yol tutuşunda çevre yollarında sorun yaratmayacak bir motor. Motoru düzenli olarak yağını değiştirttim biraz titiz olduğumdan 2-3 haftada bir yıkamaya özen gösterirdim o yüzden 2. yılın sonunda bile motoru sıfır sananlar oluyordu fakat açık havada üstü örtülü kaldığından dolayı sanırım motorun bir kısmında oksitlenme başlamıştı. Gerçekten seri bir motor şehir içinde olsun çevre yollarında olsun diğer çoğu motoru arkasında bırakacak motor. Fakat şu göstergeler bir türlü düzelmedi. Önce benzin göstergesi bozuldu garantiden değiştirdiler, benzin göstergesi düzeldi hız göstergesi bozuldu sanırım bunun bir tamiri yok olmadı mı olmuyor. Yakıt sarfiyatı km de yaklaşık 0.11 tl yakıyordu bu ccde bir motor için normal. Çin malı deyip geçmemek gerekiyor çünkü değer verdikten sonra karşılığını veren motor tabiki daha fazla para verip daha kalitelisini almak mümkün. Motoruma güzel bir alarm, bagaj taktırmıştım, depo koruyucu da çok şık durmuştu. Yeni alıp kullananlara hayırlısı olsun kazasız belasız inş. Motorumu ailemin isteği üzerine satmak zorunda kalmıştım ama hala yeri ayrıdır. İyi akşamlar..