Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benimkide gri :mrgreen: Valla bi bakıcaz nasıl olucak. Zaten 2 saniyede boyanıyo falan o yüzden sprayle yapıcam, benim boya işçiliğim çok iyidir graffiticiyim eski spray nasıl kullanılır bilirim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

beyazasya.jpg

Nasıl olmuş photoshop? sizce yapılırmı bu? seleye bakın yan kısmı koyu lacivert yapılabilir sanki? görüşleri bekliyorumm:)

kendin yapa biliyorsan cok güzel olacak. ama direk spreyle olacakmı bu iş astar martar gerekecek gibi. ama zaten anladıgın bir işmiş arada seni ziyarete geliriz bizde boyatırız sağımızı solumuzu. :)

yok ya ben de sprayle yaptım bişi olmuyo :) fotolar var zaten bakın söleyin işte nası olmuş grafitici falan da değilim ayrıca hatta bizim ev arkadaşı evin içinde boyadı bi kaç parçayı manyak :) ama sade beyaz daha hoş bence lacivert olursa o kadar güzel durmaz bence..

Birde lamba soran arkadaş yukarıda cevap yazmıştım ama okumadın galiba sade sinyal camı bulamazsın komple alman lazım.

yok ya ben de sprayle yaptım bişi olmuyo :) fotolar var zaten bakın söleyin işte nası olmuş grafitici falan da değilim ayrıca hatta bizim ev arkadaşı evin içinde boyadı bi kaç parçayı manyak :) ama sade beyaz daha hoş bence lacivert olursa o kadar güzel durmaz bence..

Birde lamba soran arkadaş yukarıda cevap yazmıştım ama okumadın galiba sade sinyal camı bulamazsın komple alman lazım.
Sirkeci'de parçalar satılıyormuş diye bir duyum almıştım. Ama tam nerede olduğunu bilmiyorum. Tamam Teşekkürler...

Sirkeci'de parçalar satılıyormuş diye bir duyum almıştım. Ama tam nerede olduğunu bilmiyorum. Tamam Teşekkürler...

sinyal lambasını yedek prca olarak düşünme şu model şu marka olarak değilde elektirik aksusuar olarak sağda solda bakman lazım hazır led lileri bilenek var piyasada. dört tanesine 15 ile 40 lıra arası bütçe ayırman gerekecek.

merhaba. kısa bi aradan sonra yine geldim. bu kez uykusuzluktan çünkü yarın gidip bu bebeği alıyorum kısmetse...

herkese iyi geceler...

Birkaç dakikaya motorun bi kısmının boyanmış halini yüklüyorum:mrgreen: ilk mat beyaz asya 200gy ye şahit olucaksınız :mrgreen: kalitesiz resimler ama idare edicez artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:01 ----------

Önce bi herşeyi söktük
06032011337.jpg

Kullandığım boya; Çok profesyonel tavsiye ederim. Ama biraz çabuk bitiyo çamurluk ve kafa hariç 2 kutu zar zor yetti. Herşeye çift kat boya atıldı
06032011339.jpg

Kurumasını beklerken
06032011333.jpg

06032011334.jpg

Taktık grenajları, daha çamurluk kafa hiçbiri boyalı değil yarına yapıp haftaya temiz kaliteli resimler koyarım umarım
06032011344.jpg

06032011345.jpg

Bu arada en son çalıştırırken kickstart komple parçaladı benim bacağı şuan sardım fena canım acıdı valla. Umarım beğenirsiniz daha bitmedi ama olsun:mrgreen:

Geçmiş olsun ya senin bu ara başına gelmeyen kalmadı ha. valla güzel olmuş eline sağlık kanıma giriyorsun bak şimdi satmazsam bende beyaz mı yapsam ne :p

BEYAZ....
çok asil ve şık duruyor...
Bana BMW-F650'yi anımsattı.:bounce:

BEYAZ....
çok asil ve şık duruyor...
Bana BMW-F650'yi anımsattı.:bounce:

Bende çok benzettim, bi tamamı bitsin bakıcaz neye beziyecek. Bu arada güzel bi stopta yapıyorum ledler sarmadı pek

Geçmiş olsun ya senin bu ara başına gelmeyen kalmadı ha. valla güzel olmuş eline sağlık kanıma giriyorsun bak şimdi satmazsam bende beyaz mı yapsam ne :p

Ben sezonda satmayı planlıyorum valla DRZ400 Sm olucak gibi ama hayırlısı, neyse bu akşam umuyorum bitmiş fotoğrafları siteye koymuş olurum:mrgreen: Türkiyede tekim, Bozma :p

asya as 200 tay 'ın liste fiyatı 3.650 ye düştü ötv indirimi sayesinde. sıkı bi pazarlıkla 3400 500 lere alınır.

kefeeee süper bir iş çıkartmışsın ya! ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama bu şekilde trafiğe çıkmak için ruhsata işletmek gerekli değil mi? bildiğim kadarı ile masraflı ve uğraştıran bir işlemmiş?

arkadaşlar asya as 200 ümün lastiklerini trubellese çevirmek istiyorum. konya da kullanıyoruz malum düz bir de uzun yol için patlama sorunu olmasın istiyorum en azından tamiri kolay olur diye düşünüyorum. bir kaç motor parçacısına sordum olmaz dediler üstünde ki lastiklerde çok kaliteli ama patlarsa büyük sıkıntı çıkaracak gibi duruyor yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar asya as 200 ümün lastiklerini trubellese çevirmek istiyorum. konya da kullanıyoruz malum düz bir de uzun yol için patlama sorunu olmasın istiyorum en azından tamiri kolay olur diye düşünüyorum. bir kaç motor parçacısına sordum olmaz dediler üstünde ki lastiklerde çok kaliteli ama patlarsa büyük sıkıntı çıkaracak gibi duruyor yardımcı olursanız sevinirim.

Abi sen erenköyde oturuyorsun değilmi:D:D Geçen ay olması lazım heralde geçe gelmiştim size senin motoru sormuştum satılıkmı diye hatırladın mı ?.

0 almıştın heralde 4 bine şimdi motor 3650 ye satılıyor.

bende aldım arkadaşlar motoru bugün CANAVAR gibi maşşallah dünyanın en mutlu insanıyım şu anda:D

Ruhsatla uğraşmıycam yeni boyattım dicem her seferinde :mrgreen: sıkıntı olmaz tipimiz iyi polis çok yormuyo çok şükür. motorun şuan bi yağ yakma sorunu var yarın onarılcak ondan sonra video koyarım biraz topic şenlenir:mrgreen: bende olmasam resim falan yok şu sayfaya valla

sen zaten piston segman değiştirmicekmiydin ne oldu?bide egzantrik zincirini neden orjinal aramayıpda uyumlu olanı soruyorsun orjinali ne kadar baktın mı?

edit:ben baktım 27 lira zincir :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar