Tüm 2011 Motosiklet Fuar Fotoğrafları Burada / Eurasia Moto Bike Expo

cumartesi günü

harley stand ındaki görevlinin bir müşteriye göstermek için büyük cc bir alete gaz vermesine

+ bir kaç grup stand larındaki Süper Sport makinaları çalıştırıp gaz vermelerine tanık oldum,

kısa süreli olan bu olayın ortama değişik bir hava ambians kattığını, ve çokta rahatsız edici bir durum olmadığını düşünüyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fuar görevlileri mi:cherry:

oRTADA GÖREVLİ YOKTU Kİ?

Sadece giriş ve çıkış kapılarında gördüm.....

Ha bi de CEM sağolsun.... Adam görevlilerden çok çalıştı.... Kutluyor ve tebrik ediyoruz....

Ayrıcana teşekkürlerimizi fışkırtıyoruz taaa buralardan......................... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

cumartesi günü

harley stand ındaki görevlinin bir müşteriye göstermek için büyük cc bir alete gaz vermesine

+ bir kaç grup stand larındaki Süper Sport makinaları çalıştırıp gaz vermelerine tanık oldum,

kısa süreli olan bu olayın ortama değişik bir hava ambians kattığını, ve çokta rahatsız edici bir durum olmadığını düşünüyorum.

Buna ben de tanık oldum ama gereksiz yere devir kesiciye sokup bağırttıran gruplar da vardı ve rahatsız ediciydi :)

bence ne fuar bekleneni verebildi , ne de beklenen ilgiyi gördü...
showlar da yetersizdi , zaten Becman'da iki kere önümde düştü :)

Honda , KTM , BMW , Suzuki fuarıydı sanki ,

Motosikleti
Forza250-cygnusL

bisikletli çocuk süperdi....:cat::cat::cat:. Bence motor dan daha güzel gösteriydi...:cat::cat:,

Fuar yıllar geçtikçe mahalle festivalleri havasına sokuluyor.... Yakında İzmirde yapılacakmış zaten... :p:p:p:p

Lütfü kırdar daki fuarları özlemle anıyoruz.....

sendedemi düştü :queen:

abi zaten adam 1 saatlik gösterinin 50 dk sında motorun üstünde
10 dk sında altında yatıyor :queen:

basketçi olcak herif gelmiş motoshow cu olmuş,

KTM ler altında today 50 gibi duruyordu :)

Bu harley davidson görevlileri ile geçen konuyu açıkcası merak ettim. Şikayetci oldunuz mu? Konu ile ilgili açıklama yapmanız mümkün müdür acaba ?

bisikletli çocuk süperdi....:cat::cat::cat:. Bence motor dan daha güzel gösteriydi...:cat::cat:,

Fuar yıllar geçtikçe mahalle festivalleri havasına sokuluyor.... Yakında İzmirde yapılacakmış zaten... :p:p:p:p

Lütfü kırdar daki fuarları özlemle anıyoruz.....

peki abi , gövde gösterisi yapan bazı gruplar vardı , onları da görebildin mi ?

sendedemi düştü :queen:

abi zaten adam 1 saatlik gösterinin 50 dk sında motorun üstünde
10 dk sında altında yatıyor :queen:

basketçi olcak herif gelmiş motoshow cu olmuş,

KTM ler altında today 50 gibi duruyordu :)

Tarkan benimde boy 1.92 cm. :cherry: ama onun gibi yerlerde gezmiyorum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen... Motosiklet fuarında kontak açtırtmadılar.:pr:

Her ne kadar motorlara bineyim her yerini kurcalayayım gibi bir düşüncem olmasa da Harley standındaki motorların üstünde "lütfen oturmayınız" yazısını görünce kendimce protesto ederek standa girmedim. Tabii ki adamların umrunda değil ama motosiklet fuarında motora sadece uzaktan bakacaksak niye katıldın ki sen oraya. Tam olarak "almayacaksan elleme" görüşü var. Zaten kesinlikle Harley alacak olsam fuara niye gideyim, bayisine gider istediğimi alırım. Orada ben canımın istediği her motora binecem hatta abartmadan sesini duyabilmek için çalıştıracamki hangi motoru alacağıma karar vereyim. Gördüğüm kadarıyla Harley'den başka bu düşünceye sahip firma yoktu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
peki abi , gövde gösterisi yapan bazı gruplar vardı , onları da görebildin mi ?

Evet..Bir sürü gurup oluşmuş.... Ama çoğunda da motor olmadığına eminim çünkü çan çin çon standında 250 lik çopurlara hayranlıkla bakınıyorlardı.... Gurup oluşmuş ama daha motor yok.... :queen::queen::queen::queen:

Motorcunun hası riders
En kral motorcu riders,
motorum yok no riders..... Vb....:queen::queen::queen::queen:

Koloni gibi hep aynı hareket ediyorlardı.... Tuvalete bile hepsi birden dalıyorlardı....:queen::queen::queen::queen:

Acaba gitsem mi gitmesem mi gel gitinden sonra keşke gelmeseydim dedirten bir fuarı daha dünya gözüyle gördüm. Fuarın en hareketli ve kapış yaplan yeri alt kat olsada üst kattaki yeni modeller ve satışların azlığı ÖTV' nin düşmesine rağmen eski havaları vermedi. Açıkçası egzost sesi duyarım ümidiyle dolansamda Tarkan'ın dediği hengameyi göremedim.

fuara biletsiz gittim iki biletle geri döndüm.

elimde iki bilet var isteyen varsa postalayabilirim.:queen:

zaten ben çıkışda bir kişinin elinde bir deste bilet gördüm gelen gidene veriyordu.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
jfc580.jpg

S1000R üstünde kahvaltıda güzelmiş :p

Bu seneki fuarda da MT standı yine bomboştu.Madem başında durulmayacak ve herhangi bir etkinliği olmayacak neden açılır bu stant:silent:

59xbhd.jpg

Ayrıca bu sene fiyatlar faiş ve kandırmacalıydı.Örneğin,sitemizin sponsorlarından olan bir deri giyim firması işi iyice abartmıştı.Etiketin yarısını öde diye kampanya yapmıştı ama etiketleri geçen seneye göre ikiye hatta üçe katlamıştı.Geçen sene 15 liraya aldığım yazlık eldivenin bu sene üzerinde 50 lira fiyat vardı.Yarısı 25 lira yani.Bu düpedüz tüketiciyi kandırmaya yönelik bir sahtekarlıktı.:farao:

Bu seneki fuarda da MT standı yine bomboştu.Madem başında durulmayacak ve herhangi bir etkinliği olmayacak neden açılır bu stant:silent:

59xbhd.jpg

Fuarda açılan stand,üyelerin tanışıp kaynaşması içindir.O beğenmediğiniz yer için bile aylar öncesinden admin fuar düzenliyenlerle görüşüyor.Fuara gelen site üyeleri eşyalarını v.s bırakıyor yorulan gelip iki çift laf ediyor.Belkide klavye başında aylarca yazıştığı, hiç tanımadığı kişiler ile tanışıyor.Kaldı ki stand da mutlaka birileri duruyor.O resimi sabahın 9 un da ben çektim.Henüz içeri insanlar yeni yeni alınıyordu.Aman necatik35 bize kızar,resimleri boş görmesin şurdan 3,5 kişi içeri çabuk alalım da stand dolu görüksün mü deseydik?Siz fuara geldinizmi bilmiyorum.Şayet geldiyseniz siz de mt üyesisiniz.Kimse yoktu madem gelip standa sahip çıksaydınız?Copy paste ile bu kadar sert yorum yapmak bana pek de doğru gelmiyor.:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar