ilk motorum ve ben :PPP

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Istesen de 300 ile gidemezsin zaten 600rr ile ))

tşk...120 gördüm en son :) 280 gider bu makina diyenlerin yalancısıyım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Umarım Böyle bişey Olmaz http://www.facebook.com/video/video.php?v=487464929345

Hayırlı Olsun Kazasız Sürüşler Dilerim

tşk...umarım olmaz :cyclopsan

ama videoki arkadaş işin dalgasında...makinaya bindiğimde altımdakinin ne olduğunun bilincinde olarak biniyorum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------

maşallah hayırlı olsun.acemiyim demene gerek yoktu videoda gayet belli oluyor:queen:

eyv tşk...daha 15 saat kadar bir geçmişim var haliyle :p çok kasıyorum makinada... 600 rr ile başlanır mı diyenlerin sözleri içimde yer etti sanırım ondan :)

600 lükle bailama konusunda zaten söylenmesi gereken herşeyi okumuşsun belli.

trafikte dikkatli ol. tek tekerdir ne biliyim makastır kısacası hava atacak şeylerden uzak dur. elindeki gücünde farkında ol. hava atmak için kendini kullan motorun gücünü değil :) tekrar hayırlı olsun, aletinde maşallahı war

600 lükle bailama konusunda zaten söylenmesi gereken herşeyi okumuşsun belli.

trafikte dikkatli ol. tek tekerdir ne biliyim makastır kısacası hava atacak şeylerden uzak dur. elindeki gücünde farkında ol. hava atmak için kendini kullan motorun gücünü değil :) tekrar hayırlı olsun, aletinde maşallahı war

derdim hava atmak olsaydı bu motora verceğim para + arabamı satar + az bir kredi çeker... gider güzel bir mustang alırdım :p o da olur inş :bounce:

Ford-Mustang47874.jpg

benimki sadece tutku :cat:

tşkler

ustam gözünü seveyim basma..Dikkatli kullan yavaş yavaş Allah yolunu açık etsin

Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler bende böyle bişey almk istemısımdır hep ama para toparlamak cok zor helekiöğrenciysen millet nasılalıyorya banada sırrını verin :D içim gitti gerçekten çok hoş

hayirli olsun cok guzel makina + korumalar fakat merak ettim sen bu motoru kullanabiliyormusun hic tecrubem yok demissin ben scooter kullaniyorum ama verseler senin makinayi kullanamam heralde diye dusunuyorum:)

Güzel Seçim. Güle Güle Kullan Allah Kaza Bela Göstermesin İnşallah. Hayırlı Olsun :)

Hayırlı olsun kazasız sürüşler...Ne kadar eleştiri olursa olsun sonuçta almışsın artık...Bu saatten sonra sana tavsiyemiz olur ancak.Elinin altındaki gücün farkında ol ve unutma ki elinin altındaki o güç kontrollü değilse tehlikedesin....

Eyvallah tesekkurler arkadaslar :) dikkate alacam onerilerinizi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

hayirli olsun cok guzel makina + korumalar fakat merak ettim sen bu motoru kullanabiliyormusun hic tecrubem yok demissin ben scooter kullaniyorum ama verseler senin makinayi kullanamam heralde diye dusunuyorum:)

İstek hirs delilik olunca olabiliyor herhal :p buna binmek delilik ama bindikten sonra delilik yapmam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 ----------

Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler bende böyle bişey almk istemısımdır hep ama para toparlamak cok zor helekiöğrenciysen millet nasılalıyorya banada sırrını verin :D içim gitti gerçekten çok hoş

Ogrenciyken cok ders calistim ::gozluk:: ...sonrasi rahat oldu :bounce: cok calisman lazim coooook:cat:

Hayırlı uğurlu olsun bnde isterdim bole motorla başlamak ama yaş 16 hem deneyim açısından :) Tekrardan hayırlı olsun abi

allah kaza bela vermesın ınsallah kız gıbı motor gule gule kullanın tekerınız duz gıtsın..

hayırlı olsun...
başlamış olmak sorun değil bu saatten sonra ama haziran ayı içerisinde litrelik arayışına girmeyin derim ben :)))

Tesekkurler :cat:

Litrelik arayisi ne ki :) benzini mi kastettin? Oyle ise sorun yok sukur:bounce:

Mersin İl Temsilcisi
Tesekkurler :cat:

Litrelik arayisi ne ki :) benzini mi kastettin? Oyle ise sorun yok sukur:bounce:

motorla beraber petrol istasyonuda mı aldın hemşom ( biraz abarttım galiba :cherry: )
olsun, almışsan onun için de bir başlık açarız... Tam apaçi işi olur ha;

"YENİ KORUALIKLARIM, YENİ MOTORUM VE YENİ BENZİN İSTASYONUM VE BEN" diye :wiinkk:

sanırım bir ilk olursun üstad :p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar