ben arkaya IRC taktırdım valla çokta güzel.. takma dahil 80 tl.. yakında önüde takdırıcam..
2- honda dylan 150i. daha önce şakasını yaptığımız gibi sıfır bir ps150i alıp honda ile kasasını değiştirmeyi düşünüyorum. pslerin yakıt tüketimi nedir? bu değişiklik yapılabilir mi? ruhsat işlemleri nasıl olur? benim için en önemli şey görünüş. dylan onun için 1. sırada
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...bilgi-paylasim-basligi-290.html#ixzz1ERkQGf5e
e dylan alıp ps nin sadace enjecsiyonunu monte etmek daha akıl karı olmazmıbu seçenek nasıl??
e dylan alıp ps nin sadace enjecsiyonunu monte etmek daha akıl karı olmazmıbu seçenek nasıl??
bu renk çok hoşuma gitti. hong kongda bir motor sitesinde buldum. 2002 yılındaki tasarım 2011de hala çok güzel duruyor. niye ps150 satıp dylan satmazlar ve bu rengi satmazlar anlamıyorum. şu an dylan türkiyede satılsa ps150 den fazla satılır. haksız mıyım?
-BSI-
Dostum dylan bitti bittiantika olarak saklayalım senin motoru,,
gel gidip bi PCX alalım 5.500 lira imiş fiyatı
tipi güzel,enjeksiyonlu, güzelleştirmeye müsait
cücükle biz alacağız birer tane.
bilgine...
Vay başkann.Seninde gözün aydın 600f in yenisi gelmiş. Burası dylan çöplüğü ona göreee. :cherry: İlerde Pcx başlığı açarsınız gelir sataşırım bak ona göre.. Öyle antika felan deme karışmam valla.
İlk defa motor alacak olsaydım Ps almaz Pcx alırdım. Bencede tasarımı, özellikleri süper. İstanbul için ideal hatta ama ben Türkiyeyi motorla gezmeyi hayal eden biri olarak da Pcx alamam malesef. Görmeden binmeden sırf Honda diye SH da alırım demem. Ayrıca Downtownun ne kadar az yaktığını duyunca SH300 dende başarılı bir tüketim gelecek diye umuyorum, bekliyorum, sanırsam.Hatta Dylan ile neredeyse aynı yakıt tüketimi olursa kimse şaşırmasın.