ilk motorum ve ben :PPP

öncelikle maşallah :) hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız gazlaman dileğimle:) o motorla gazlama diyolar nasıl olcak anlmyorum sen bastıkça o gitmicem demiycek o gittikce sende basmıycam demiyceksn doğal olarak :p

o 250 300 ü görür belki ama ben o 300 sonrası mezartaşımı görmek derdinde değilim...150 görsün bağırsın bana :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

hocam motor çok güzel olduğundan aklımız uçtu diyek :queen: maşallah on numara motor nazar değmesin:rendeer:

eyv dostum çok tşk :cat:

dostum o eleştirilere göğüs gererek demekte ki kastım oydu zaten :))

o konu kapanmıştır başladım gitti :)

ne kadar ödedim bir bakalım :

mont: 500 tl
eldiven: 300 tl
kask: 500 tl
dizlik: 70 miydi neydi :)
bot: 500 tl
motor: 17 000 tl
öncam: 150 tl
yan koruma: 150 tl

toplayınca pantolon alacak param kalmıyor :p

41 kere maşşallahh. allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
bu arada harcadıgın paralar degmiş...:cat::cat::cat:

Sewabına resmi koyayım.

img0566u.jpg
img0573f.jpg

Hayırlı olsun gule gule kullan

yaa cidden merak ettim.İlk motorum derken daha önce hiç kullanmadın mı?Direkt gidip ben motor alim dedin ve 600 RR mı aldın?Ne bilim senin hiç motorun olmamıştır ama abinin amcanın dayının motorlarında fink atmışsındır.Eger cidden Bilmiyosan ve 600 RR aldıysan ögrenmek için süpersin...

Öncelikle seni tebrik ediyorum. Bu kadar iyi bi koruma takımını aldığından dolayı. Renk uyumu muhteşem olmuş. Motora gelirsek. 600RR güzel motordur. Başlangıç için gerçekten güçlü bir motor. 4 silindir umarım sana fazla gelmez. Kazasız belasız binmen dileğiyle tekerin düz bassın..

yaa cidden merak ettim.İlk motorum derken daha önce hiç kullanmadın mı?Direkt gidip ben motor alim dedin ve 600 RR mı aldın?Ne bilim senin hiç motorun olmamıştır ama abinin amcanın dayının motorlarında fink atmışsındır.Eger cidden Bilmiyosan ve 600 RR aldıysan ögrenmek için süpersin...

işim gereği pek vaktim olmadı.... dayımın motoru var mı acaba diye düşünmeye bile :))

en son bir kontrapedal bisikletimiz vardı...ona bile izin vermezdi babam :) kaçırır öyle teker kaydırırdık abimle :p

sonra 4 teker alageldim uzun süre...içimde uhte kalmasın diye çift teker daldım :p

ve hiç çift teker motorlu araç kullanmışlığım yok :bounce:

bu yazdıklarımla ilgili en ufak bir eleştiri almak istemiyorum artık kusura bakmayın :) çünkü yeterince bunla ilgili sayfa okudum...eleştirisini de aldım...yanlış yapmış olabilirim örnek olmak da istemem :farao:

bu sadece benim tercihimdi :bounce:

delilikti belki ama keşke zamanım olsaydı da aşamaları aşarak gelseydim bu zamana...

allahtan hayırlısı....yaptığım delilik belki ama 300 le gidecek kadar deli de değilim :silent: dayısının motorsikletini kullanmış olmak 250-300 le gitmeyi haklı çıkarmaz hiç bir zaman :farao:

acemi....... ya da uzman..... ya da profesyonel de olsan....o çukuru gördüğün an.... motoru ve daha da öncelikle seni... kurtaracak olan senin hızın ve dolayısı ile senin reaksiyon sürendir.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

Hayırlı olsun...Maşallah

maşallahına kurban :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
işim gereği pek vaktim olmadı.... dayımın motoru var mı acaba diye düşünmeye bile :))

en son bir kontrapedal bisikletimiz vardı...ona bile izin vermezdi babam :) kaçırır öyle teker kaydırırdık abimle :p

sonra 4 teker alageldim uzun süre...içimde uhte kalmasın diye çift teker daldım :p

ve hiç çift teker motorlu araç kullanmışlığım yok :bounce:

bu yazdıklarımla ilgili en ufak bir eleştiri almak istemiyorum artık kusura bakmayın :) çünkü yeterince bunla ilgili sayfa okudum...eleştirisini de aldım...yanlış yapmış olabilirim örnek olmak da istemem :farao:

bu sadece benim tercihimdi :bounce:

delilikti belki ama keşke zamanım olsaydı da aşamaları aşarak gelseydim bu zamana...

allahtan hayırlısı....yaptığım delilik belki ama 300 le gidecek kadar deli de değilim :silent: dayısının motorsikletini kullanmış olmak 250-300 le gitmeyi haklı çıkarmaz hiç bir zaman :farao:

acemi....... ya da uzman..... ya da profesyonel de olsan....o çukuru gördüğün an.... motoru ve daha da öncelikle seni... kurtaracak olan senin hızın ve dolayısı ile senin reaksiyon sürendir.....

Olan olmuş eleştirmenin anlamı yok, Allah kazadan beladan korusun.

Dizliklerin depoya geldiği yere kamyon iç lastiğinden parça kes ve güzelce yapıştır hatta o kısmı güzelce kapla . yapıştırırken derby marka yapıştırıcı kullan boyaya zararı olmayacaktır.

Motorunu kullanırken peglere doğru basarsan dizlerin lastik ile kapladığın kısımlara adeta yapışacak yani dizlerinle motora sarılmış olacaksın. Bu da kollarına ve bileklerine binecek yükü azaltır ve ellerde uyuşma sorununu azaltır.

Güle güle kullan.

Olan olmuş eleştirmenin anlamı yok, Allah kazadan beladan korusun.

Dizliklerin depoya geldiği yere kamyon iç lastiğinden parça kes ve güzelce yapıştır hatta o kısmı güzelce kapla . yapıştırırken derby marka yapıştırıcı kullan boyaya zararı olmayacaktır.

Motorunu kullanırken peglere doğru basarsan dizlerin lastik ile kapladığın kısımlara adeta yapışacak yani dizlerinle motora sarılmış olacaksın. Bu da kollarına ve bileklerine binecek yükü azaltır ve ellerde uyuşma sorununu azaltır.

Güle güle kullan.

kısa zamandır forumdayım ama farkındayım...düşünceleriniz çok değerli.....teşekkür ederim değerli paylaşımlarınız için :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Kazasiz Belasiz inşallah darisi bizim başımıza inşallah.

inş dostum :bounce:

tşk ederim.....herkese nasip eder inş allahım :cat:

maşallah hayırlı olsun.acemiyim demene gerek yoktu videoda gayet belli oluyor:queen:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. :rendeer:

MAŞALLAH

İlk başlangıç ve 600cc..
Aklıma iyi şeyler gelmiyor..
Gözünü dört aç ve gazı fazla açma..

dostum o eleştirilere göğüs gererek demekte ki kastım oydu zaten :))

o konu kapanmıştır başladım gitti :)

ne kadar ödedim bir bakalım :

mont: 500 tl
eldiven: 300 tl
kask: 500 tl
dizlik: 70 miydi neydi :)
bot: 500 tl
motor: 17 000 tl
öncam: 150 tl
yan koruma: 150 t

toplayınca pantolon alacak param kalmıyor :p

sürmenin bedeli......paha biçilmez..........:cat::cat:
hayırlı olsun..kazasızca binesin...:cat:

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Istesen de 300 ile gidemezsin zaten 600rr ile ))

Hayırlı olsun.. Çok uyumlu olmuş. Kazasız belasız..Güle güle kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar