Sahibinden REZİNG MAKİNE

Son düzenleme:
Bence beyninde samandan dolayi bosluk kalmamis saticinin.

bu adami arayip konusmasini duymak lazim

açil satılık 600LUK 1000LUKHONDAYAMAHA TAKASIOLUR <R< MAKİNA İLKTERCİHİM 1000RRREPSOLLLLLLLLLLL MOTORUMUNCİFERSUPEROTESİBİNİCİLERKAÇIRMASIN................PEŞİNSATILIKTIRRUSATHEMENVERİLECEK ARAYANGELECEKSEARARSASEVİNİRİMMMMMMMMMMMMM

Uzun uğraşlarım sonunda çözdüm alttaki yazıyı :)

bu nasıl :) :http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...bufur-dvd-bir-cok-ozellik-var-42344767/detay?
1.4 G.T.EN FUL MODELI 205 BG ANFİ BUFUR DVD BIR COK ÖZELLIK VAR bu başlığı
bu da açıklaması:ARACIMIZ SERVIS BAKIMLI OLUP COK TEMIZ BULLANILMIŞTIR

EXTRADAN ENFI BUFUR DVD DEYIŞIK EKSÖZ TAKILMIŞ BIR COK OZELLIK VAR BENIM BILMEDIYIM
:)

178BG olup CİPS ATILMIŞ 205 BG OLMUŞ

cips atılmış :D canım çekti olsa da yesek :) fazla cipsiniz var mı hacılar benim arabaya da atalım :queen:

F54

buna benzer olayları benim bi galerici arkadaş anlatıyo gülmekten karnıma ağrılar giriyordu adamların arayıpta ne kadar saçma sapan soular sorduğuna inanamazsınız yurdum insanı her çeşit insan var yani

şimdi bu topiği gören girip bakıyor ilana. hayır adam da sevinecek boş yere, bir gün içinde bir sürü kişi girip de incelemiş ilanını diye :mrgreen: Hayır birşey değil, motorun fiyatını yükseltecek iyice :queen:

şimdi bu topiği gören girip bakıyor ilana. hayır adam da sevinecek boş yere, bir gün içinde bir sürü kişi girip de incelemiş ilanını diye :mrgreen: Hayır birşey değil, motorun fiyatını yükseltecek iyice :queen:

:queen::queen::cat::rendeer:
ama kimse aramayınca anlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar