Suzuki Bandit 600 Streetfighter

süper olmuş renkde hoş
farın üzerinde küçük bir cam uygulasan

aynaları elciğin altına almanı tavsiye ederim , takip ettiğim kadarıyla street fighter motosikletlerde ayna elciğin altında yer alıyor , ve daha öncede söylediğim gibi o farın üstü boş bırakılmamalı .

güzel olmuş abi güle güle sağlıklı bir şekilde binmen dileğiyle tekerin her daim düz bassın

farın üstü boş bırakılmamalı derken öne grenaj mı takalım yoksa cam mı

evet hoş görünüyo aynından yapıcam camla beraber tşk ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

önerilerinizi bekliyorum

evet istanbuldan aldık aldığımızda görüntü buydu değişik bikaçşey daha kattık

hayırlısı olsun yapılırken ki süreci gördüm az çok biliyorum bu motoru ilginç bir görüntü var umarım kuyruğu biraz indirmişsinizdir.

kazasız belasız sürüşler....

virajda dikkat et! bandit fabrika çıkışı haliyle bile virajda akranlarından daha çok dikkat ister. (suzuki'nin kendine has özelliklerinden biridir hafif kuyruklu olması.) viraja yattığında arka teker kendini virajın dışına doğru atmaya başlar, eğer geniş ve rahat bir virajda deneme şansın varsa bir iki kere giderek yükselen hızlarda pratik yapmanı şiddetle öneririm çünkü aynı şekilde 2-3 kere patlanmışlığı vardır! şöyle ki, viraja girdiğiniz zaman hemen hissetmiyorsunuz ama çok kısa bir süre içinde motorunuzun apex'ten kurtuluyor ve giderek virajın dışına doğru kaymaya başlıyor, üstelik bunu yaparken motorun kafası doğru yeri yani virajın çıkışını gösteriyor yani kayma arka tekerden başlıyor dolayısıyla kaydığınızı anında fark edemezseniz biraz hüsranla bitiyor iş çünkü motoru toplayacak zamana sahip olsanız bile kuyruğun hafifliği yüzünden arka tekeri viraja oturtamıyor öyle kaya kaya virajın dışına doğru atılıp varsa tretuvara yoksa artık duruma göre başka sorunlara doğru kucak açıyorsunuz. motorunuzun kuyruğu fabrika çıkışı halinden daha hafif ve denge/baskı noktası artık arka tekere tam basmıyor. görsel olarak daha agresif ve tam bir streetfighter olmuş durumda ama dediğim gibi eğer bu motorla öncesinden tecrübeniz yoksa lütfen viraj testini yapın ki motorunuzun makyajı hep böyle güzel kalsın :)

Son düzenleme:
çok ilgiçekici çok güzel olmuş daha önce de görmüştüm hayırlı olsun

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
eski sahibi oynamıştı

tasarım eski sahibine ait değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar