arkadaşlar önce herkeze selam ben foruma yeni üye oldum başka bir foruma üyeydim buraya geçmeye karar verdim önceden an 650 vardı başa çıkamadım sattım ve tavsiye üzerine an 125 aldım ani bir geçiş oldu benim için(büyükten küçüğe yani)

motorumu 2008 den beri kullanıyorum hiçbir sorunu yoktu 19000 km de şuan en son 60-80 arası fena titreme yapıyordu serviste ön arka lastik(prelli)-yağ-kayış-buji ve varyatör bilyaları değişti ama titreşim hala devam ediyor ama yarı yarıya azaldı servis biraz uzak olduğu için belkide bu ağrızayı daha önce yaşamış bi arkadaşımız olabilir diye sormak istedim motorumu çok seviyorum ama bu sorun beni biraz soğuttu nedeni suzuki karaköy servisine bu titreşimi sorduğumda aynı olaydan birtane daha serviste motorlarının olduğunu ve titreşimi kesemediklerini söylemişlerdi. sizce neden olabilir önceden 60-80 km hız aralığında yapıyordu şimdi ise tam 80 km hızı bulunca titriyor ama eskisi gibi değil 80 i geçince hiçbir sorun yok veya 80 öncesi yağ gibi kayıyor
bu sorunuma tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler
saygılar...
not: motorsiklette hiçbir kaza çarpma veya yana yatma olmadı.Yağ filtresi ve hava filtresi ilk alındığından beri değişmedi sadece rodaj işlemi bittikten sonra yapılan bakım..