Merhaba ZarCıLaR Bende YarıN Alıcam ama Bi İki SoRum oLcaq NoteR masrafı ne Kadar TutaR ve Kim ÖdeR
Merhaba ZarCıLaR Bende YarıN Alıcam ama Bi İki SoRum oLcaq NoteR masrafı ne Kadar TutaR ve Kim ÖdeR
Arkadaşım merhaba;
yazarken kullandığın yazı ve harf karakterlerini doğru kullanmanı rica etsem...
Zaten doğru şekilde kullanılmasıda MOTOSİKLET.NET'in kurallarından beridir.Uyarı dahil alabilirsin...:bounce:
mod agalar onun yazısını değilde benim uyarı yazımı silmişler. bEnDe BunDAn sOnRa bhÖylE yAzIyOrUm AnaSsınI SaTİym![]()
Hayırdır yaa?? neler silindi,niçin silindi????
mod agalar onun yazısını değilde benim uyarı yazımı silmişler. bEnDe BunDAn sOnRa bhÖylE yAzIyOrUm AnaSsınI SaTİym![]()
Ağaya sual olmaz ama bir "ağa" olarak şöyle belirteyim ;
Sizin yorumunuzun silinme sebebi yorum yaptığınız mesajın silinmesidir.Doğal olarak o mesaj silinince sizin mesajınız anlamsız hale geliyor ve içeriğindeki alıntı sebebiyle onun da silinmesi gerekiyor.
Bir mesajı silinmemiş,bunun sebebi de cevap almış,cevabını görsün diye düşünmemizden ötürüdür,zaten kendisi böyle yazmaması gerektiğini bu topic ve aldığı ceza puanı dolayısıyla öğrenmiştir.Genç bir arkadaş,maalesef ki genç arkadaşlarımız bu konuda özensiz ve özenir konumdalar.Onlara doğruyu öğretmek azarlamaktan daha iyidir diye düşünüyorum.Kurallarımızda da var zaten ilgili madde,mesajı bize rapor ederseniz gerekeni yapıyoruz,aksi halde konu herkes hıncını alıncaya kadar uzuyor.Unnamed arkadaşımıza raporladığı için teşekkürler.
Herkese iyi forumlar.
arkadaşlar kısa farlarım yanmıyor..uzunlarda bir problem yok..eskiden konjektörüm arızalıydı aküyü fazla şarj ediyordu acaba ampullerimi yaktı diye dusunuyorum..birde bu ampulun içindeki sistem uzun kısa birbirinden bagımsızmı yani kısa farlar patlamışken uzun farlar çalışabilirmi?ampulden başka bir yerde sorun olabilrmi? parklardada problem yok..
yani bu sitede yazılara yorum değilde
150 zat kullanıcılarına bi soru sorulduğunda cevaplanması gerekir diye üye oldum:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:
aynen öyle kardeşim. kısa patlayınca uzun, uzun patlayınca kısa çalışır.. konjektör patlatmış olabilir ampulun tanesi 3 lira bi al tak dene derim:cat:
yeni ampul taktım ondada aynı; uzunlar yanmıyor..sorun nerde olabilir??
İyide yukarıda kısalar yanmıyor uzunlarda sorun yok diyordun, yenisini takınca tam tersi olmuş görünüyor ozaman..:silent:
kusura bakmayın yanlış yazmışım. sorun kısa farlarda, kısalar yanmıyor.