Cbf 150 mi Tvs Apache RTR mi?

cbf mi apache mi?

• cbf

Oy: 48 36.6%
  • apache

Oy: 83 63.4%

• Kullanılan toplam oy
    131
Niyetim cbf150 ama baktığımda apache birazdaha iri yarı gibi duruyor sizce f/p olarak hangisi? birde servisin yolunu unutturacak :)

apache al kardeşim bende beygiri daha iyi cbf ye göre torkuda aynı sayılır düzdede daha iyi gidiyor apache :D

hehehe bende başka forumlarda bakıyordum çoğunluk apache demiş titreşim var diyorlar kullanan varmı acaba bunu

Cbf kullanıcıları genelde yağ eksiltme sorunundan yakınıyorlar, ayrıca motorunu pek de dayanıklı bulmayanlar var... Apache için de olumlu yada olumsuz pek bir bilgim yok ama buna rağmen Cbf'lerinden yakınan cbf kullanıcıları yüzünden Ben Apache derim(Hoş iki motorda alınacak motor)

cevaplar için çok teşekkürler motorcu sanada :p kafama koydum zatımı zattığım gibi kredi çekip alayım apache :)

Ben bir ybr 125 kullanıcısıyım ve motorumla uzun yolculuklara çıkmaktan hoşlanırım. Cbf150'yi kullanmamama rağmen hakkında olumlu olumsuz birçok şey okudum forumlardan. Buna benzer yorumları elbette sen de okumuşsundur. Cbf 150'yi kullanmadığımdan herhangi bir yorum yapmayacağım. Ancak Apache'yi kullanmış bir insan olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki tam bir vibrasyon makinesi... Ybr ile yol yapan biri olarak Apache ile kesinlikle uzun yola gidemem. Sadece 4 km kullandım ve kollarımdan maruz kaldığım titreşim beni sersemletmeye yetti. Ancak sağlamlığına gücüne ya da kalitesine bir şey diyecek değilim. Hatta düzde Ybr'yi de Cbf'yi de çok rahat geride bırakıyor. 140 km'ye rahat bir şekilde ulaşıyor. Ancak sürüş konforu olarak kötü... Ben bu sınıftaki motosikletlerin az yakan çok gezdiren amaçlı motosikletler olduklarını düşünerek hız yapabilme özelliğini eliyorum ve gerisini de sana bırakıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Apache biraz daha kaslı biraz daha heybetli geliyor bana.Hem de sorduğum kişiler çok memnun.Apache derim bende.

Apache'nin görüntüsü daha hoş, ancak CBF hakkındaki abartılı olumsuz yorumlara rağmen son derece iyi bir motor. Ben CBF'i tercih ettim, tekrar aynı tercihi yapacak olsam yine CBF alırdım. 3 yıldır çok ciddi kahrımı çekti, en ufak rahatsızlık vermedi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık bu tip kıyaslamalarda Mondial 150 MC'de olmalı.

Kesinlikle katılıyorum. alan arkadaşlar çok memnun. 2800 tl pendikte. topcase plaka ruhsat 3100 tlye fln gelir. hem cbf den ybrden daha güçlü. tasarımı da çok şık. :cat:

fuarda bi cbf 150 ye bide mondial 150mc ye bindim 150 mc yi övenler lütfen şakayı bi tarafa bırakalım bisiklete binsem daha sağlam hissederim motorun her yerinden güvensizlik parça ucuzuluğu yatıyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar