bnm meslek le senin hobi aynı kardeş bnm besaneler etlik tavuk olmak üzere sistem seninki ise hobi ama güzel
bnm meslek le senin hobi aynı kardeş bnm besaneler etlik tavuk olmak üzere sistem seninki ise hobi ama güzel
bak muhammed demedi deme,
bn bu sene koye gttım 10 gnlugune babamlar orda tatilde idi.
ablam ve babam 4 tane dAVuk almışlar.
nese ilk gunler kumesten dısarı cıkmıyorlar gruplar halınde gezıyorlar..
odleklıkten olecekler.
ablam bunları bır sımarttı davuklar bebek oldu.ale:
bir gun yatıyorum koylerde evlerın kapıları acık olur bi gozumu actım tavukla aramda 2 mete ya var ya yok korkudan pencereden atlyordum erdeyse.
bizim evde kestrme yol var asagı bahceye mutfaktan gecılıyor, tavuklarda ablamdan ogrenmısler, hooop ordan asagı bahceye.
tek dertlerı daha az yurumek ve kestırme yol!
bir gun babam evde, kapı vuruldu kalktım bakıcam ablam sandım, bi actık tavuuuk gagası ıle vurmus, guk guk guk diyor kumese doğru gidiyor, bi baktım horoz gelmıs bunların kumeste oturuyor. onu sıkayet edıyorlar bana.
yemin ederim yuzvermeye gelmıyor...![]()
etlik tavukmu üretiyorsunuz . firma ismi nedir .Birde etlik tavuklarda hagi marka hangi yemi kullanıyorsunuz ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------
sizin hayvanlarda amma yüzsüz şımarıkmış yav .Ben verdiğim terbiye sayesinde öyle şeyler yapmıyorlar :queen:
Hocam elektirik devrelerini tahta kasaya yerleştirmissin, aman dikkat devreler ısınınca tahta elektirik panosu/kasası alev almasın
saygılar
Konrtol paneli
![]()
takdire şayan...:cat:
Araya 1-2 tane devekuşu atmalısın![]()
ellerine sağlık çok güzel olmuş...
müziği biraz abartı buldum :cherry:
makineyi anlatan şahsın da bilgisi biraz yetersiz geldi :mrgreen:
Bahçe bahçe değil kuş cenneti maşallah,
her tür kuş var maşallah ama güvercn yok şaşırdım.
bide o yavrular resmen oyuncak gibi duruyor, çok tatlılar ya
Birden aklıma, küçükken kardeşimle hevesle pazardan aldığımız civcivler geldi,
dalin reklamlarından esinlenip, küveti doldurup, hayvanları şampuanlayıp,
küvette yüzdürüp, fön makinasıyla kurutyorduk ama zavallıcıklar bir kaç saat sonra telef oluyordu
Çocukluk işte kızmayın ::blusssh:
Asıl olay şu bu baktığım hayvanlardan bazıları kuluçkaya yatmıyor doğal ortamlarında olmadıklaır için o yüzden ben kendim üretiyorum kuluçka makinemde :cherry: Makine ufak tefek birşey resimlerini eklerim .Makine yetersiz oldugu için şimdi büyük bir makine yapıyorum :cherry: Yaz için iyi planlarım var .Yeni türler edineceğim seri üretime geçicem :queen: