[MT İstanbul] 14 Ocak '11 (Cuma) Dürüm Etkinliği Fotoları

eyvallah abi :rendeer:
sen niye gitmedin tombik?
diyet dürüm yok muydu? :mrgreen:

önceden randevu almıştım saçlarımı kestirmek için , sırma :p

çıktım kuaförden dürüm toplaşmasına yetişmek için bir de ne göreyim küçücük bir motorun üstünde iki tane insan irisi deli gibi gidiyor ,
bir büyüğe danışayım bu konuyu diye çektim boğaza açtım bir 70 lik balığı da koydum karşıma şu 125 liğin o iki adamı nasıl taşıdığını tartıştım tüm gece gülüm....

dsc088791.jpg

samet aynı kadrajdayız...:mrgreen:

sizi giderken gödrüm dedim samet kafa kaldırmış gidiyor ybr ile :p
meğer arkada yük ağırmış :p
daha ne işin var seninle 1000 cc motorlarla ybr fazla bile sana samet :)
vah garibim ybr

artçı ile aramızda önlem aldık ama depoyla akraba olacaktım nerdeyse....:p
ama ybr harbi makinaymış..3 kişilik ağırlıkla 160-170....yer yer (yersen) 190 banamısın demedi...:queen:
hakikaten 1000 liğe gerek yokmuş...

Çok güzel bi akşama benzio :) İnş. bidakine bende gelebelirim..
Bu arada hepinize afiyet olsn :)

artçı ile aramızda önlem aldık ama depoyla akraba olacaktım nerdeyse....:p
ama ybr harbi makinaymış..3 kişilik ağırlıkla 160-170....yer yer (yersen) 190 banamısın demedi...:queen:
hakikaten 1000 liğe gerek yokmuş...

yermi yer :queen: :queen:
kamyonete koysan o yükü anca çeker :p

O değil de Sudabatmayanadam'da oradaydı yahu..Gerisi boş..Valla..Üst resimde soldaki kişi..breh breh..

bikaç gündür izinli oldugum için işyerindeki bilgisayarımdan uzak kaldım bugün yazabildim..cuma akşamı dürüm yedikten sonra eve geldim gece 2 gibi bir sancı başladı sabah 05.00'e kadar istifra ettim su içsem çıkıyordu neyse bir şekilde 5 gibi sızmışım yatagımda..sabah da biraz iyi gibiydim kalktım hastaneye gittim acilde iki tane iğne vurdular gıdazehirlenmesinden kormuştum neyseki degilmiş..eve döndüm geçer ümidiyle ama nerdeee :( anacıgım sıcak çorba yapmış içtim fayda eder ümidiyle nafile su içtim ilaç içtim kekik suyu ıhlamur vs. hepsi boşa..ne yesem içsem midede durmuyor çıkıyor..akşam bi daha acile gittim serum verdiler gece 1 gibi eve geldim hala kendime gelemedim..

acaba bu organizasyona ilk defa katıldıgım için bünye alışma safhasına mı adapte olmadı yoksa tavuklar beni sevmedi mi çözemedim..yabancılık çektigim için ve biraz das geç geldigim için pek diyaloga girmeye fırsatım olmadı.. 1.sayfadaki fotolarda en sağ tarafta bulunan deri ceketli gri kapşonlu elleri cebinde olan şahsın ta kendisiyim..o akşam orada bulunmak keyifliydi..belli bir amaç doğrultusunda bir arada olmayı her zaman isterim..saygılar sevgiler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar