bir delilik yaptım
aldığım yer düşük model bir vitesli moto tahsis edecek1-2 ay onu kullancam sonrası allah kerim
1-2 ay bile sabredemem diye düşünüyorum
allah bana akıl fikir versin inş :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
güvenliğime neden bu kadar önem veriyorum sanıyorsun[/QUOT
kızma ama senin yaptığın akıllı işi değil ::yanliss:zaten racing tehlikeli makine birde acemi halinle :cyclopsan
bir delilik yaptım
aldığım yer düşük model bir vitesli moto tahsis edecek1-2 ay onu kullancam sonrası allah kerim
1-2 ay bile sabredemem diye düşünüyorum
allah bana akıl fikir versin inş :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
güvenliğime neden bu kadar önem veriyorum sanıyorsun[/QUOT
kızma ama senin yaptığın akıllı işi değil ::yanliss:zaten racing tehlikeli makine birde acemi halinle :cyclopsan
1-2 ay sonra dedim yadeliyim belki raporum var :queen: ne biliyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------
cerrahmısnız ne güzel Allah muhafaza bisey olrusa bisürü arkadasınız varşanslısınız
allah korusun öncelikle.... el cerrahisi + kaporta (insan kaportası yani)...sorunu olan arkadaşlara hertürlü bilgi + yardım :cat:
dostum ben bayadır araştırıyorum ve bircok kişinin tavsiyesi hep aynı
alpinestar veya dainese ikiside cok iyi markalar hatta torque ve biker boyz filmlerindede motorsikletlilerin üzerinde sıkca bulunan markalardıraksinide idda edeceklerini sanmıyorum kimsenin
Elleriniz sizin için önemli ise Knox marka eldiveni tavsiye ederim.
http://www.motomaxonlineshop.com/main/knox_handroid_eldiven-1138-0-81.html
Oldukça konforlu ve güven verici.
bütçenizi bilmemekle beraber "Knox - Handroid" modelini şiddetle tavsiye ederim... almadan geç bakmadan geçme derler ya o model![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------
aklın yolu bir, iletilere bir göz attım da zaten gündemde olan bi tavsiye vermişim![]()
nasıl eldiven alırsanız alın yazın eliniz terleyecek. yazın çıplak elle bile eliniz terler.
koruma açısında uzun bir eldiven almanızı tavsiye ederim.
SS motosikleti full koruma ile şehir içinde kullanmanızı tavsiye etmem. giyinip kuşanması ile şehir içinde gideceginiz yere arabadan daha geç gidersiniz.
yani şehir içinde SS kullanmayı düşünüyorsanız pek saglıklı bir tercih olmadıgını belirtmek isterim.